KURSLEDARE: Data/mobil för seniorer

MEDBORGARSKOLAN STRÄNGNÄS · Strängnäs

·

Ansök senast 31 okt. (4 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Data Strängnäs i din ansökan

Medborgarskolan Region Mälardalen söker dig som kan mycket om data, mobil & surfplatta för seniorer och vill dela med dig av din kunskap till andra.

Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde. Medborgarskolan Mälardalen har idag sex lokalkontor i regionen: Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Strängnäs, Nyköping och Enköping. Tjänsten kan tillsättas i alla dessa sex orter, beroende på var du befinner dig.

Som kursledare får du själv vara med och utveckla kursupplägg och innehåll tillsammans med verksamhetsansvarig från Medborgarskolan. Du som kursledare ska vara säker i ditt ledarskap och dela våra värderingar. Det är mycket viktigt med eget ansvar och att du gör detta i syfte att dela med dig av din kunskap till andra.

Skicka CV och en kort beskrivning om dig själv till verksamhetsansvarig Camilla Pettersson på: camilla.pettersson@medborgarskolan.se. Skriv vilken ort du vill hålla kursen i och ett förslag på eventuellt kursupplägg. Kursplaneringen är i full gång och vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MEDBORGARSKOLAN STRÄNGNÄS

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Medborgarskolan Mälardalen

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Data Strängnäs i din ansökan