Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kurator och musiklärare till Landskrona!

Kurator och musiklärare till Landskrona!

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering · Landskrona · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Skolan som vi samarbetar med är en liten F-9 skola belägen i Landskrona. Som anställd har man möjlighet att sitta med i skolans konceptgrupp för hela Sverige, och vara med och påverka och forma skolornas framtid.

Dina arbetsuppgifter

Som kurator är du skolans psykosociala expert och ingår i elevhälsoteamet. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta hälsofrämjande och förebyggande. Arbetet kräver att du har erfarenhet av krishantering, kvalitetsarbete och dokumentation.

Som musiklärare kommer du att bedriva undervisning i ditt ämne. I arbetsuppgifterna kommer du att bedöma, betygsätta samt planera dina lektioner. Mentorskap kan ingå i rollen för rätt kandidat.

Din profil

Vi söker dig som har socionomutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har någon form av vidareutbildning som riktar sig mot barn och ungdomar. Vi ser även positivt på om du talar flera språk än svenska.

Du är legitimerad lärare i musik. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. I klassrummet är du en naturlig ledare, och trygg i rollen som lärare. Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Den här tjänsten är fördelad på 50% som musiklärare och 50% i fritidshem.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering

Placering

Landskrona

Dela jobbannonsen

Anmäl annons