Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kunskapsljuset söker mellanstadielärare

Skolan Kunskapsljuset i Norrköping · Norrköping

·

Ansök senast 1 juli (10 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vi är en friskola med inriktning språk och kultur. Vill du vara med att utveckla vårt arbete med elever som har en mångkulturell bakgrund?

Våra elever har ett annat modersmål som t.ex. arabiska, somaliska, kurdiska eller bosniska. Det är en utmaning som kräver kunskap och engagemang, både hjärta och hjärna. Vi vill att alla våra elever kommer in i svenska samhället genom att lära sig det svenska språket och att de lär sig att förstå hur det svenska samhället fungerar.

Det viktigaste är att du alltid arbetar för eleverna och deras bästa. Du möter de med ett leende på morgonen, även under regniga dagar. Du är, liksom vi, övertygad om att tillsammans är en framgångsfaktor.

Beskrivning av arbetsuppgifter: Du kommer att undervisa i Svenska/Svenska som andraspråk samt So-ämnena. I arbetet ingår ett mentorskap i en klass på mellanstadiet.

Vi arbetar i ämneslärarsystem på mellanstadiet och med klasslärarsystem på lågstadiet. Vi arbetar för att få en gemensam röd tråd med smidiga övergångar mellan stadier och klasser. Vi lärare arbetar för att få en helhetssyn och ett gemensamt pedagogiskt tänk. Detta sker genom pedagogiska träffar en gång per vecka, där vi tar upp exempelvis aktuell forskning eller har gemensam fortbildning som vi gemensamt kommit överens om. Under läsåret kommer du få vara med i Läslyftet tillsammans med övrig pedagogisk personal på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare med lärarexamen mot årskurserna 4-9. Har du behörighet i svenska som andraspråk, engelska eller fler ämnen anses det meriterande.

Om lön

Enligt överenskommelse.

Om anställningsvillkor

Enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skolan Kunskapsljuset i Norrköping

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Ideella Fören Al-Noor Al-Islamia Med Firman Skol

Ansök via mejl