Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundutvecklande säljare

naturstenskompaniet · Kristianstad · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta med ett hållbart naturmaterial som ligger helt rätt i tiden? Nu har du möjlighet att ingå i Sveriges största företagsgrupp specialiserad på naturstensprodukter som från egna granit- och kalkstensbrott bryter och producerar slutprodukter till kunder på proffsmarknaden.

Dina arbetsuppgifter

På Naturstenskompaniet har du möjlighet att arbeta med ett brett sortiment av naturstensprodukter som är uppdelat i två avdelningar, inomhus- och utomhusprodukter. Du kommer att tillhöra inomhusgruppen där du hjälper kunden att hitta det bästa erbjudandet av inomhusprodukter som tex golvplattor, väggbeklädnad och fönsterbänkar mm.
I din roll ansvarar du för hela säljprocessen, från att hitta kunder och projekt som du bearbetar för att slutligen komma till ett affärsavslut och ha en återkommande kund. Du bearbetar även arkitekter och föreskrivande led för att få med våra egna material i nya projekt. Projekten kan vara alltifrån exklusiva privata projekt till offentliga ytor som ska beläggas med naturstensprodukter. Vidare ingår det att på egen hand eller i samråd med erfarna kollegor vara den som erbjuder och rådgör nya och befintliga kunder och ger den bästa och smartaste lösningen för deras behov.

Exempel på arbetsuppgifter;
  • Att hitta projekt i ett tidigt skede för att ha möjlighet att få beskriva natursten som ett intressant material
  • Rådgivning kring produkter mot arkitekter och kunder
  • B2B eller försäljning via ÅF mot befintliga och potentiella kunder
  • Kalkylering, offertskrivning och orderhantering
  • Uppföljning av offerter och uppdrag
  • Kund- och projektbesök
Som säljare jobbar man med kunder över hela Sverige men fokus kommer att ligga på södra Sverige som arbetsfält och du utgår från vårt huvudkontor i Bjärlöv.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att lyckas i rollen drivs du av att göra affärer genom långsiktiga relationer, samtidigt som du har ett ekonomiskt sinne och ett intresse för hållbara naturmaterial. Vi ser att du har ett par års erfarenhet som KAM, säljare, alternativt projektledare mot kunder inom bygg- och fastighetsbranschen där du förvärvat dig kunskap kring byggprodukter och branschens byggprocess.
Som person har du ett självledarskap, god social förmåga och är öppen för plötsliga förändringar i din arbetsdag. God samarbetsförmåga är en egenskap som utmärker dig och även att du är serviceorienterad och trivs med att stötta både kollegor och kunder. Vidare motiveras du av att ta fram lösningar och förslag och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet.

Du är en van MS Office-användare och har erfarenhet av någon typ av affärssystem. Förutom svenska har du goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Information och kontakt

Känner du att du är rätt person så sök omgående då vi har löpande uttagning, vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast den 14 februari.

Du utgår från vårt huvudkontor i Bjärlöv. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning hos Naturstenskompaniet. Möjlighet till tjänstebil finns. Vid bra resultat tillämpas en gruppbonus.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Wikan Personal Sara Kvist 044-590 65 12.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

naturstenskompaniet

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Sara Kvist

044-590 65 12

Dela jobbannonsen

Anmäl annons