Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundtjänstmedarbetare

Jobbfeed · Nacka · Ansök senast 21 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för service! Vi söker nu en engagerad kundservicemedarbetare som ska arbeta med support och handläggning. Är du den som vi söker?

Brinner du för service! För en kund söker vi nu en engagerad kundservicemedarbetare som ska arbeta med support och handläggning. Är du den som vi söker?

Om Tjänsten
Kraftsam söker för kunds räkning en kundservicemedarbetare på heltid som kan ansvara för vår kundservice

Dina Arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare kommer du att ingå i kundservice-teamet som tar hand om dom svenska kunderna. Teamet består av cirka tio personer som innefattas av både svenska medarbetare samt medarbetare från de övriga nordiska länderna. Arbetsplatsen genomsyras av unga, positiva samt drivna personer och ni kommer att sitta i ett gemensamt öppet landskap. I korthet så kommer du arbeta med att ge service och vara ansiktet utåt till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter innefattar främst att besvara kundernas kreditfrågor men du kommer även att ringa upp kunder för att följa upp inkasso ärenden.

I dina arbetsuppgifter ingår:

* Hantera förfrågningar via telefon, mail och sms

Detta är en utmärkt möjlighet för dig som uppskattar att arbeta med service, kundbemötande och administration och vill få värdefull erfarenhet av kreditmarknads branschen.

Din Profil
Talar flytande svenska och kan uttrycka dig mycket väl i skrift. Därtill är det av vikt att du har arbetslivserfarenhet från något serviceyrke och därmed vet vad god service innebär.

Det är meriterande om du har arbetat med telefonen som främsta arbetsredskap och har telefon vana från kundtjänst eller reception. Vidare är det ett stort plus om du har erfarenhet från inkommande eller utgående samtal sedan tidigare.

Som person är du positiv, engagerad samt har känsla för service. Då det kan komma att vara stressigt vid tidpunkter ser vi gärna att du hanterar stress på ett bra sätt samt att du uppskattar att arbeta i ett högt tempo. Du är även en social och kommunicerande person som får kunderna att känna trygghet och tillit.

‘Vi går igenom ansökningar löpande så vi ser gärna att Ni skickar in Er ansökan omgående.
Du söker med CV och ett kort personligt brev om varför du passar för tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobbfeed

Placering

Nacka

Dela jobbannonsen

Anmäl annons