Kundtjänstmedarbetare

Nordhem Värme AB · Kungsbacka

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Du som person har en förmåga att skapa en positiv atmosfär omkring dig och bidra till att skapa goda relationer. Du har hög känsla för service och arbetar effektivt även under stress. Du är också noggrann, utåtriktad och känner stort engagemang för ditt arbete. Du inger förtroende och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar samt lyssnar in kundens behov.

Har du dessutom en administrativ erfarenhet, samt lätt för att lära dig saker inom teknik (VVS, el och bygg) och/eller ekonomi är det meriterande. Du har lätt för datorer och det är en fördel om du har arbetat i olika system och är snabblärd.

För att trivas i tjänsten tror vi du gillar serviceyrken med fokus på kommunikation och att du gillar ett högt tempo. Din sociala personlighet och driv är det som värdesätts och för rätt person kan du utvecklas vidare inom företaget.

Vill du arbeta med förstklassig service och kundvård? En stor del av Nordhems framgång har legat i vår höga service mot kunden.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att fungera som företagets röst utåt med att besvara inkommande samtal, mejl och chattar med bästa tänkbara service. Du svarar på produktfrågor, tekniska frågor (främst inom VVS, El och bygg relaterat till våra produkter), fakturafrågor, reklamationsfrågor och kampanjer. Du kommer även hantera orderinläggning, uppföljning och returhantering.

Det är viktigt att du är van, trygg och snabb med att jobba digitalt då en del av vår kundtjänst hanteras via vår chattfunktion på våra hemsidor.

De du servar är företagets återförsäljare men även slutkunder.

Arbetet är på heltid och arbetstiderna är dagtid.

Tjänsten är på 100%.

Vi gör urval och intervjuer löpande så skicka in ansökan så snart du kan.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Kundtjänstmedarbetare - 1-2 års erfarenhet
Utbildning
Krav
  • Gymnasial utbildning
Språk
Krav
  • Engelska
  • Svenska
Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordhem Värme AB

Placering

Kungsbacka