Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundtjänstmedarbetare till Klarna!

SYKES AB · Jönköping · Ansök senast 15 okt. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en positiv och glad person som lockas av att få erbjuda kunder en service i världsklass? Har du även ett intresse för ekonomi eller en vilja att lära dig mer? Då är du rätt person till vårt team!

Arbetsuppgifter

I din roll som kundtjänstmedarbetare på Klarna kommer du hjälpa kunder med olika betalningslösningar. Din uppgift blir att leverera kundservice av högsta klass och din dag kommer fyllas av frågor kring exempelvis fakturor och betalningspåminnelser. Arbetet sker främst via inkommande samtal per telefon, men även mail och chatt kan förekomma.

Öppettiderna för kundtjänsten är måndag-söndag 8.00-22.00, arbetspassen kommer därmed att innebära dagtid, kvällar och helger. Tjänsten börjar med en betald utbildning där du får lära dig både den tekniska sidan av arbetet samt hur du gör för att erbjuda den bästa kundservicen.

Om dig

På SYKES anser vi att din personlighet är viktigare än dina meriter och ställer därför inte krav på tidigare yrkeserfarenhet. Men för att passa här tror vi att du är positiv och hjälpsam, har en god kommunikativ förmåga och kan ta snabba beslut. Du är också effektiv, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och anpassar dig lätt till nya situationer.

Krav

  • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Grundläggande datorkunskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Rent belastningsregister
  • Inga betalningsanmärkningar

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller annat serviceyrke
  • Intresse för ekonomi

Om oss

SYKES är en internationellt ledande leverantör av kundservicelösningar såsom teknisk support, kundservice, marknadsföring och försäljning. Med 60 000 anställda fördelade över 70 kontaktcenters runt om i världen hjälper vi 2 000 företag att maximera kundupplevelsen och att bidra till lojala kunder. Vår företagskultur genomsyras av vårt syfte: We help people, one caring interaction at a time.

Om tjänsten

Start: 18 Okt

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tjänstgöringsort: Jönköping

Lön och förmåner: Fast månadslön i enlighet med vårt kollektivavtal, möjlighet till bonus och friskvårdsbidrag

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SYKES AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Sykes Sweden AB