Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundtjänstmedarbetare till GoGift i Köpenhamn, Valby

Kundtjänstmedarbetare till GoGift i Köpenhamn, Valby

GoGift.com A/S · · Ansök senast 2 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

GoGift.com expanderar kraftigt och söker därför nu ytterligare heltidsanställda till vårt svenska/norska kundtjänst team, som vill vara med och ge våra kunder den bästa kundtjänstupplevelsen!

GoGift.com, som ägs av Nordisk Film och är en del av Egmont koncernen, har sedan 2003 levererat presentkort, nöjen och upplevelser till både privatpersoner och företag i hela Norden.

Via våra respektive sites erbjuder vi 100-tals presentkort till välkända och uppskattade brands som H&M, Åhlens, Ticketmaster, Guldfynd, Stadium, Mio, och många, många fler. Utöver dessa specifika presentkort har vi även flera egna produkter som exempelvis SuperPresentkortet som ger mottagaren fritt val bland alla våra partners.

Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor och dessa använder våra presentkort till en rad varierande områden. Exempelvis personalgåvor vid jul och jubileum, som säljpremier, till diverse marknads- och reklamkampanjer, incentives vid forskningsprojekt och undersökningar samt som kompensationer av olika slag.

Din roll:
Att ge service till våra kunder på ett professionellt sätt över telefon och e-post.

Om dig:
  • Du talar och skriver flytande svenska och du förstår och kan göra dig förstådd på norska, eftersom GoGifts kundtjänst hjälper kunder från alla nordiska länder.
  • Du har goda kunskaper i engelska. Danska är också meriterande.
  • Du är målinriktad och självgående och tar stort personligt ansvar för arbetsuppgifterna.
  • Vi ser gärna att du är kreativ i ditt arbete och att du inte är rädd för att ta egna initiativ eller prova nya idéer.
  • Du är en god och entusiastisk kollega som delar med dig av tips, tricks och erfarenheter.
  • Du har lätt för att lära nya program, och besitter stor datavana.
Vi erbjuder:
En solid och dynamisk verksamhet i en spännande och utvecklande bransch. Du blir en del av ett växande internationellt företag med kollegor från flera länder där humor, samarbete och en informell ton är en viktig del av vardagen. Fördelaktiga arbetsvillkor med frihet under ansvar och goda karriärmöjligheter.

En arbetsplats i moderna kontor hos Nordisk Film i Valby, Danmark. Bara ett par stopp med tåg eller buss från Hovedbanegården i Köpenhamn.

Vi tar endast emot ansökningar via länken här på sidan som går till vårt rekryteringssystem. På detta sätt säkrar vi oss att alla får svar.

Vi kallar in till intervju löpande, så skicka in din ansökan idag! Tilträde snarast.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Team Lead, Winnie Rørbæk, winnie.roerbaek@gogift.com.

Work address:
Mosedalvej 14
Valby, DK, 2500
Denmark

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GoGift.com A/S

Dela jobbannonsen

Anmäl annons