Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du student och vill jobba med service i världsklass på Aller Media?

Är du student och vill jobba med service i världsklass på Aller Media?

StudentConsulting · Malmö · Ansök senast 27 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du känsla för kundbemötande och strävar efter att leverera den bästa service? Letar du efter en spännande och utvecklande tjänst bredvid dina studier? På Aller Media erbjuds du en fantastisk möjlighet arbeta i en utvecklande arbetsmiljö!

Information om uppdraget:

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du vara ansiktet utåt för verksamheten och ha kontakt med befintliga såväl som potentiella kunder via chatt, telefon och mejl. Arbetsuppgifterna omfattar rådgivning, svara på frågor, etablera goda kundrelationer och att erbjuda kunden bästa möjliga service och support i toppklass. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att man antingen är studerande på minst 50% alternativt att man har en annan sysselsättning på minst 50%.

Detta söker vi:

* Har erfarenhet av kundtjänst, service eller annan kundkontakt
* Har god datorvana och enkelt kan lära sig nya system
* Besitter god kommunikationsförmåga och är initiativtagande
* Trivs i en social miljö och brinner för service
* Gillar att jobba effektivt och efter utsatta mål


Som anställd på Aller Media kommer du jobba i ett team med drivna kollegor på ett nytt fräscht kontor i centrala Malmö. Därtill finns det även möjlighet att jobba hemifrån vid tillfälle. Arbetstiderna kommer vara förlagda cirka 5 h/dag där du jobbar 8-13 eller 13-18 under vardagar, och du är beräknad att arbeta ca 15 timmar per vecka. Du kan själv anpassa dagarna efter ditt schema i skolan, med start den 1 februari 2023. Anställningen inleds med en 5 dagars utbildning där det krävs att man är tillgänglig 1/2 - 7/2, där du kommer lära dig mer om Aller Media och deras system

Aller Media är ett mediehus i ständig framväxt som arbetar passionerat med att utveckla nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till sina läsare, användare, besökare och följare - både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen. Ditt engagemang och dina kunskaper är därför avgörande för verksamheten, Aller Media söker alltid efter orädda människor som är redo att tänka i nya banor och växa tillsammans med företaget.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till Aller Media.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök snarast då intervjuer sker löpande!

Sökord: Kundservice, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Deltidsarbete, Studentarbete

Sökord: Kundservice, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Deltidsarbete, Studentarbete

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons