Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundtjänst E-Handel / Customer Success

H-Day AB · Karlstad · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Happy-day.se är ett Karlstad-baserat E-handelsföretag. Vi säljer upplevelsepresenter både B2C och B2B över hela Sverige och är ledande i vår bransch. Företaget har funnits i 6 år och kontoret ligger på Drottninggatan 5 i Karlstad. Vi söker nu förstäkning till vårt Customer Succsess Team.

Den här tjänsten är för dig som vill jobba i ett ungt team, med hög framåtanda.

Något som vi alla i teamet har gemensamt är att vi älskar upplevelser och E-handel! Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och växa tillsammans med oss i vårt Customer Succsess Team. Har du ett brinnande intresse för digital marknadsföring så passar du extra bra in i vårt team.

Det är meriterande om du har en bakgrund inom försäljning eller kundtjänst av något slag och vi tror att det är en extra bra matchning mellan oss om du har ett intresse, tidigare erfarenhet och kunskap inom E-handel.

Beroende på vad du har för bakgrund och vad du är intresserad av så kan tjänsten till viss del utformas utifrån dig och dina kunskaper.


Arbetsuppgifterna i vårt Customer Succsess Team:

- Guida, vägleda och svara på frågor från personer som besöker happy-day.se och som ställer frågor via E-post och chatt om köp, bokningar, ordrar och andra frågor om våra upplevelser.

- Sköta kontakter med arrangörer i samband med frågor från slutkund.

- Orderhantering, både i vår e-handelsplattform och i Klarna.

- Utvärdera och utveckla våra administrativa rutiner till att bli så effektiva och enkla som möjligt både internt och för våra kunder.


Din profil:

Vi ser att du som söker är serviceinriktad, gärna har erfarenhet av annan E-handel eller har jobbat med sälj och brinner för att hjälpa våra kunder.

Vi ser att du motiveras av att växa som person och få större ansvar när vårt företag växer genom att ta ansvar, vara kreativ och söka bra och långsiktiga lösningar.

Egenskaper som vi värdesätter hos dig som person:

- Driftig och engagerad

- Ansvarstagande

- Förtroendeingivande och serviceinriktad

- Flexibel

- Effektiv och noggrann

- Prestigelös

- Förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt


Erfarenheter och intressen som vi värdesätter:

- Digital marknadsföring

- Administration i digitala kanaler och verktyg

- Försäljning, rådgivning och support

- Erfarenhet av annan E-handel

- Förmåga att kunna uttrycka dig i tal och text

- Intresse för upplevelser och presenter


Ansökan:

Ansökningar skickas till ansok@happy-day.se. Var noggrann med att märka ansökan med ”Customer Succsess Team” i mejlets ämnesrad. Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att maila in din fråga på samma mail, gärna tillsammans med din ansökan. Tjänsten tillsätts löpande.


Om happy-day.se

Happy-day.se är ett företag som säljer upplevelsepresenter online till både privatpersoner och företag. Upplevelsepresenterna levereras som ett värdebevis/presentkort till slutkund, paketerat i en personlig presentbox, eller som PDF-fil via E-post inom 5 minuter.

happy-day.se har sedan starten 2017 haft en stark tillväxt med en stadigt ökande marknadsandel med god lönsamhet och är idag ett av de ledande företagen i vår bransch.

Upplevelserna vi säljer utförs genom vårt stora nätverk av arrangörer över hela landet som är proffs inom sina områden. Det kan vara allt från dryckesprovningar, provkörning av supersportbilar, matlagningskurser, hoppa fallskärm, skytte och mycket mycket mer.

Vissa av de mest unika upplevelserna arrangerar vi själva.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

H-Day AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

H-Day AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons