Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundsupport till tillverkande företag.

Kundsupport till tillverkande företag.

TNG Group AB · Örebro · Ansök senast 24 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

En intressant roll för dig som trivs med att arbeta kundnära och operativt i ett framgångsrikt företag.

Har du en eftergymnasial utbildning och eller bakgrund inom logistik? Är du administrativ, systematisk, drivande och trivs i en roll med många kontaktytor? Bra. Nu söker vi dig som vill arbeta med kundsupport i ett företag där kunden alltid sätts i fokus. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta ett längre konsultuppdrag som beräknas pågå under hela 2021, med goda möjligheter att bli överrekryterad till kund efter uppdragets slut. Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner samt har löpande avstämningar med en dedikerad konsultchef.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kundsupport är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ha en löpande proaktiv dialog med dina kunder. Du hanterar både den operativa och taktiska dialogen med kunderna samt stöttar dem vid olika typer av frågeställningar, ofta i samråd med dina kollegor på företaget.

Rollen innebär också
  • Kundkontakter, främst via telefon och e-post.
  • Prognosarbete.
  • Beläggningsanalys på kort och lång sikt.
  • Utveckla kundsupportfunktionen tillsammans med dina kollegor.
  • Medverka till att företagets och affärsområdets mål uppnås.
  • Analyser av kundorder.
VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning och eller dig som har erfarenhet av en kundnära roll, en viss teknisk förståelse och som brinner för hög service mot kund.

Du är initiativrik, arbetar gärna med långsiktiga relationer är självständig och lösningsfokuserad samt vill finna bästa lösningen för kund. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.

Du är en van användare av IT-system.

INTRESSERAD?

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TNG Group AB

Placering

Örebro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons