Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundsupport - signode sweden ab

Signode Sweden AB - SWE · Hylte · Ansök senast 18 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

VILL DU VARA MED PÅ EN SPÄNNANDE RESA MED ETT GLOBALT FÖRETAG?

VI LETAR EFTER EN NY MEDARBETARE TILL VÅRT LAG I BURSERYD!

ÄR DET DIG VI SÖKER?

ROLLEN SOM KUNDSUPPORT...

... innebär en nära och kontinuerlig kontakt med Signodes kunder på europeisk nivå inom vårt område Industrial Applications. Som kundsupport befinner du dig i centrum utav verksamheten där du behöver kunna kommunicera med alla olika avdelningar inom organisationen för att kunna svara på kundernas frågor. Det är även du som sköter det administrativa kring kundens inköpsordrar, skickar fakturor, hantering av intern och extern leveransdokumentation.

VI LETAR EFTER DIG SOM...

... är driven, självständig och engagerad. För att trivas som vår kundsupport tror vi att det är det bra med en stor dos nyfikenhet, kanske lite kontrollbehov och att du vill förstå ett sammanhang i sin helhet. För dig är hög service och goda relationer en självklarhet. Du är förhoppningsvis precis som vi, prestigeslös! Du trivs i en föränderlig miljö och gillar att hitta lösningar. Flexibilitet är viktigt hos oss och förmågan att anpassa sig till nya processer och förutsättningar. Vi söker någon som är framåtlutad och gillar förändring helt enkelt. Just nu är vi på Signode med om en spännande resa med full fart framåt och vi genomgår en fascinerande omorganisering.

Du har jobbat ett par år i en liknade roll
Bra organisatoriska färdigheter och kan arbeta på ett strukturerat sätt för att klara deadlines
Mycket goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska
Du kan Microsoft office paketet väl

Varför signode?

Fabriken har sitt ursprung i Burseryds Bruk med lång tradition av tillverkning av stålprodukter. Just nu är vi på en spännande resa tillsammans med Signode och våra ägare Crown. Organisationen är under förvandling till att bli "One Signode" i hela Europa. Arbetsklimatet i koncernen är inkluderande och vi har en strävan att fungera som en organisation både internt och på marknaden.

Även om vi ligger på landsbygden är vårt arbetsområde hela Europa och dagliga arbetskontakter är internationella. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas och gå vidare i organisationen.

Lokalt har vi en mix av nya medarbetare och trotjänare som har arbetat många år för verksamheten. Vi tror mixen av olikheter är en styrka och välkomnar nya idéer.

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Burseryd
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Månadslön

Är du vår nya medarbetare? Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Vi hörs! www.finnvedensaljkraft.se

I denna rekrytering samarbetar Signode Sweden AB med FSK Rekrytering, Alfred segerfridh.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Signode Sweden AB - SWE

Placering

Hylte

Dela jobbannonsen

Anmäl annons