Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundservicemedaretare

2Complete Group · Solna · Ansök senast 30 apr.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en social person som vill vara en del av ett härligt team och älskar teknik? Gillar du att hjälpa kunder och är redo för nästa steg? Då har vi rätt tjänst för dig.

Vad erbjuder vi?

Är du serviceinriktad, positiv och trivs i en roll med mycket kundkontakt? Då har vi rätt tjänst till dig!

Vi söker en kundservicemedarbetare till vår kund i med start omgående. Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal inom teknisk support, fakturahantering samt sales.

Du kommer att erbjudas en grundlön på 22. 000SEK.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse eller som tidigare har arbetat inom teknisk support. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kundservice.

2Complete

Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

Dina arbetsuppgifter

Din profil

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete Group

Placering

Solna

Kontaktperson

Sarah Lindgren

sarah.lindgren@2complete.se076 875 11 46

Dela jobbannonsen

Anmäl annons