Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundservicemedarbetare till Wallenius SOL

Söder & Co Göteborg AB · Göteborg · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

För Wallenius SOL räkning söker vi en ny medarbetare på heltid till Customer Serviceavdelningen med tillträde omgående. Du kommer att bli anställd av Söder & Co då uppdraget är ett konsultuppdrag på initialt 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Wallenius SOL har sitt kontor beläget i Klippan vid Älvsborgsbrons södra landfäste.Läs mer om företaget: https://wallenius-sol.com/sv

Arbetsuppgifter:
I rollen som medarbetare på Customer Service arbetar du, tillsammans med flera kollegor på avdelningen, med att hjälpa kunder med bokningsprocessen. Nyckeln i tjänsten är att vara service- och lösningsorienterad. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Kontakt med kunder per telefon och e-mail.

- Administrera och utföra bokningar i affärssystemet.

- Manifestera lasterna, dvs sammanställa listor över lasten och förmedla.

I nuläget är det mest sannolikt att du kommer att arbeta på distans. Arbetstiden är vardagar 08:00-16:45.

Din Profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av Customer Service och som kan starta omgående på tjänsten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet och/eller utbildning inom logistik eller sjöfart. Tjänsten passar dig som är utpräglat serviceorienterad, noggrann och ansvarskännande. Du trivs med ett stundtals högt tempo och har förmågan att kunna prioritera mellan arbetsuppgifter och att arbeta mot deadlines. Prestigelöshet och engagemang är egenskaper som värderas högt. Mot bakgrund av vår kunds internationella inriktning är mycket goda kunskaper i engelska ett krav samt att du är en fena på att kommunicera både i tal och skrift. Du är snabblärd samt har en mycket god dator- och IT-kompetens. Du ska även ha mycket god erfarenhet ifrån Officepaketet.

Ansökan
Wallenius SOL samarbetar i denna tillsättning med Söder & Co. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida redan idag, www.soderco.se.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet och innebär att du kommer att vara anställd av Söder & Co men arbeta hos Wallenius SOL. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Antonio Godino eller Niklas Ekeblad på 031-510031.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Söder & Co Göteborg AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons