Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundservicemedarbetare till uppdrag i Södertälje

Kundservicemedarbetare till uppdrag i Södertälje

Barona Professionals AB · Södertälje · Ansök senast 23 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du duktig på muntlig och skriftlig kommunikation och tycker en tjänst inom kundservice och bilbranschen låter spännande? Då är den här tjänsten rätt för dig! 

Barona söker en kundservicemedarbetare till vår kund i Södertälje. Du är en expert på kundservice som ständigt strävar mot att leverera service i världsklass.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten kommer du arbeta mot den nationella marknaden och leverera service i världsklass till både privat- och företagskunder. Du kommer tillsammans med andra personerna i kundserviceteamet hjälpa kunder via telefon, mail och chatt. Du kommer att hantera olika frågor om företagets produkter och tjänster och även se till att kunden får hjälp via återförsäljarna. I rollen kommer du ansvara för egna kundrelaterade ärenden som kan sträcka sig under både en kortare och längre tid

Bakgrund
För oss är dina personliga egenskaper viktiga och eftersom branschen är under ständig utveckling ser vi att det är önskvärt att du har en nyfikenhet och vilja att lära. Vi söker därför dig som har förmågan att strukturera och prioritera. Det är viktigt att du har den kombinerade förmåga att både arbeta självständigt samtidigt som teamet arbetar tätt tillsammans och därför är det viktigt att du också är en lagspelare.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av kundservicearbete via telefon och mail
  • Har god systemvana
  • Uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt i svenska och engelska
  • Meriterande är om du tidigare har arbetat med chatt
Erbjudande
Tjänsten inleds med en gedigen introduktionsutbildning och vi söker dig som kan tillträda omgående. Tjänsten omfattar heltid och du kommer att arbeta under kontorstider. Du kommer bli anställd av Barona med tillkommande förmåner via kollektivavtal. Uppdraget löper tillsvidare och startar med en provanställning om 6 månader.

Urvalsprocessen
Processen innehåller intervjuer med både Barona och kunden. Du kommer även bli ombedd att genomföra en skriftlig uppgift och slutligen genomförs en referenscheck.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu!

Vid frågor om tjänsten kontakta Elin Nilsson på elin.nilsson@barona.se     

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer här:  http://barona.se/om-oss/
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barona Professionals AB

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Barona Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons