Kundservicemedarbetare till PWS Nordic

Maxkompetens · Hässleholm

·

Ansök senast 21 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kundservicemedarbetare till PWS Nordic i Perstorp
Är du en person som är strukturerad, serviceminded och har ett miljöintresse? Vi söker dig som vill arbeta med kundservice hos PWS Nordic i Perstorp! Här välkomnas du till ett bolag som genomsyras av miljötänk, kundfokus och god gemenskap.

Dina arbetsuppgifter
Här kommer du att arbeta med ordermottagning från befintliga och nya kunder per telefon och mail. Du skapar offerter och administrerar ordrar i affärssystemet. I din roll har du olika kontaktytor internt såväl som externt. Internt; med dina kollegor på kundservice, sälj, inköp och lager. Externt; med olika kunder samt leverantörer. I tjänsten utför du även viss leveransbevakning. Du arbetar på plats i Perstorp men när du kommit in i rollen kan du även arbeta hemifrån. Du kommer få mycket goda förutsättningar för att komma in i din roll genom PWS Nordic introduktionsprogram.

Din profil
Vi söker dig med ett antal års erfarenhet från en liknande roll så som säljsupport, backoffice, orderadministratör eller innesälj. Du har god datorvana, är bekväm att arbeta i affärssystem, molnbaserade tjänster och Microsoft Office paketet. Du talar flytande svenska och engelska samt kan obehindrat hantera språken skriftligt. Kan du tyska eller danska är detta meriterande.

Din personlighet och egenskaper är avgörande för framgång i rollen inom kundservice på PWS Nordic. Här krävs det att du är serviceminded och strukturerad. Du känner ett stort ansvar för ditt arbete och arbetar lösningsorienterat. PWS Nordic tankesätt är: "har kunden ett problem så löser vi det". Som kollega är du lätt att samarbeta med och du vill du gärna bidra socialt till din arbetsmiljö.

OM PWS Nordic
PWS Nordic AB är moderbolaget i PWS Gruppen med bolag i Danmark, Finland och Norge. Gruppen är verksam inom avfallsbranschen och erbjuder produkter och tjänster inom rationell avfallshantering. PWS Nordic AB med dotterbolag har ca 37 anställda och omsätter ca 700msek i Skandinavien. Gruppen ingår i Berry Global Inc. med ca 70 000 anställda och en omsättning på 8 900Musd. Läs gärna mer på deras hemsida: https://www.pwsab.se/hem/

Övrig information
Placeringsort: Perstorp

Start: Omgående tillträde efter överenskommelse.

Varaktighet: föräldravikariat tom augusti 2022

Arbetstid: heltid, dagtid 8-17, flextid

Lön: Individuell lönesättning

Ansökan
PWS Nordic har valt att samarbeta med Maxkompetens Kristianstad i denna process. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos PWS Nordic i Perstorp. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Josefin Kokko Ekholm 044-781 45 05. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR. Sista ansökningsdag är 6 november 2020.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxkompetens

Placering

Hässleholm

Kontaktperson

Maxkompetens

infoo@maxkompetens.se