Kundservicemedarbetare till One More Rep

One More Rep AB · Umeå

·

Ansök senast 5 okt. (11 dagar kvar)

Trivs du med att arbeta självständigt i en fartfylld miljö och med arbetsuppgifter där du får ge genuin service? Vi söker dig som är en driven och engagerad person till vår kundservice hos oss på One More Rep som är en av Sveriges ledande nätbutiker inom träning och mode. Du kommer sitta i fantastiskt fina lokaler med utsikt över älven och arbeta tillsammans med kollegor i ett spännande bolag med stark tillväxt och bra atmosfär på kontoret. Arbetet är på heltid och startar med en 6 månaders provanställning.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

Om företaget
One More Rep har sedan 2012 levererat träningsmode till tusentals kunder på den europeiska marknaden. Vi inspirerar med varumärken från hela världen med bra priser och snabb leverans.

Idag är vi specialister på e-handel och ser ljust på framtiden då vi siktar på att fortsätta etablera oss på nya marknader i Världen. Läs mer på Onemorerep.se och följ oss gärna på Facebook och Instagram @onemorerepstore för nyheter och bilder på vårt sortiment.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar en inspirerande mix av kundtjänst, ärende- och returhantering. Du kommer att ge nya och befintliga kunder en bra upplevelse i kontakten med One More Rep. Du svarar på inkommande e-post och hjälper kunden genom god service i olika typer av ärenden innefattande allt från allmänna frågor om våra produkter, fakturor och returer. Vidare administrerar du ärenden och gör i ordning returer för försäljning. Du kommer att erbjudas ett spännande och varierande jobb i en engagerande miljö där du och dina kollegor varje dag utvecklas tillsammans.

Din profil
För att lyckas i denna tjänst är det en fördel om du har erfarenhet av kundservice och administration sedan tidigare. Vi vill att du är kommunikativ lagd med en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Som person är det såklart viktigt att du brinner för att ge service och att ge det lilla extra. Du har ett prestigelöst arbetssätt och trivs när du får lösa problem. Arbetet kräver att du är resultatinriktad och att du tar egna initiativ. Samtidigt som du är självständig är det också viktigt att du är duktig på att samarbeta. Du är mogen och trygg i dig själv och tycker om när det är mycket att göra.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

One More Rep AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Thomas Asklund

jobb@onemorerep.se