Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundservicemedarbetare till NMC Cellfoam AB

Adecco Sweden AB · Mark · Ansök senast 19 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Som kundservicemedarbetare arbetar du med att ge bästa tänkbara service till NMC Cellfoams kunder och kollegor internt. Du hanterar självständigt inkommande förfrågningar och order via telefonväxel/mail och interna/externa portaler. Förutom kundservice ingår administrativa arbetsuppgifter av varierande karaktär, exempelvis fakturahantering, administrativa prisuppdateringar, statistiksammanställningar etc.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Supporta kunderna med orderinformation
- Hantering av inkommande order
- Telefonväxel
- Prisjustering / Uppdatering i systemet
- Statistiksammanställning
- Hantera utskick till kunder
- Administrativt stöd till utesäljare

Du arbetar på kontoret i Kinnahult i fina, nyrenoverade lokaler och rapporterar till teamledaren för kundservice. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag med arbetstid 07:30-16:00. Du kommer till en trygg arbetsplats med stabila, investeringsvilliga ägare. Trevliga kollegor, mycket frihet under ansvar, bra personalförmåner och möjlighet till flextid är också självklara delar på NMC.

Om dig
Vi söker dig som har en fullständig gymnasieutbildning och har tidigare erfarenhet inom kundtjänst, administration eller annat serviceinriktat arbete. Ett krav för tjänsten är att du dessutom har en god IT-vana och goda kunskaper i MS Office samt har en vana att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Erfarenhet av affärssystemet SAP är meriterande. Du behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.
Som person har du en god social förmåga och är serviceinriktad. Viktigt för rollen är också att du är noggrann, flexibel och har en god förmåga att prioritera, strukturera och planera ditt arbete.

Om NMC Cellfoam AB
NMC-koncernen är ett ledande internationellt och tillväxtorienterat företag inom plastbranschen. Våra lösningar och produkter ger komfort och skydd - för ett bättre liv. NMC grundades 1950. Koncernen har 1 650 medarbetare och 25 verksamhetsställen världen över, NMC Cellfoam AB har 75 anställda. Vi tar kontinuerligt fram nya innovativa, pålitliga och högklassiga produkter som vi stödjer med våra kvalitetstjänster. Fabriken är belägen i Kinnahult, där företaget konfektionerar ett brett råvaruprogram av cellplaster och cellgummin till unika varor åt våra kunder. Läs gärna på www.cellfoam.se

Om anställningen och ansökan
Tjänsten som kundservicemedarbetare är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sigrid Håkansson 0736 84 73 08

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Mark

Dela jobbannonsen

Anmäl annons