Kundservicemedarbetare till Länstrafiken

Länstrafiken Västerbotten · Umeå

·

Ansök senast 7 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Brinner du för service och är lösningsorienterad?

Nu söker Länstrafiken två nya kundservicemedarbetare till sitt team i Umeå. Tjänsten är ett vikariat t.o.m. 31 maj 2021 men för rätt person finns god möjlighet till förlängning.
Som kundservicemedarbetare är du en del av Länstrafikens kundservice och arbetar på något av våra Reseinfokontor, som finns på Umeå busstation, Vasaplan och Norrlands Universitetssjukhus. Du kommer jobba på alla tre kontoren enligt ett roterande schema med varierande start och sluttider.

Som trafikinformatör jobbar du nästan alltid tillsammans med en eller flera kompetenta och trevliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare hos oss består dina arbetsuppgifter i att bistå våra resenärer med information och hjälp på sina resor. Det gör du genom att vara lyhörd för resenärens önskemål och noggrant ta reda på vilken lösning som passar din resenär bäst.

Vi hjälper våra resenärer under hela resan. Detta genom att sälja buss- och tågbiljetter, publicera trafikinformation på vår hemsida och registrera synpunkter från våra resenärer. Du kommer emellanåt få chansen att jobba med annat administrativt arbete, som exempelvis svara på inkomna mail och frågor genom sociala medier. Länstrafikens kundservice har öppet mellan kl. 05.30-23.00 på vardagar och 06:30 - 01:00 helger, vilket innebär att dina arbetstider varierar där emellan.

Din profil

Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet på minst ett par år. Meriterande är om du jobbat med kundbemötande tidigare. Eftersom datorn är ditt främsta verktyg i tjänsten ser vi gärna att du har systemvana. Viktigt för tjänsten är att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten passar dig som brinner för att ge god service och gillar att lösa problem.

Du ska vara noggrann och ha en hög känsla för kvalité. Eftersom du kommer jobba nära både dina kollegor och våra trafikutövare är det viktigt att du sätter ett stort värde på att samarbeta och att du är lyhörd för såväl resenärens önskemål så som dina kollegors och samarbetspartners. Du är bra på att prioritera och är flexibel när du strukturerar ditt arbete.

För frågor om tjänsten hänvisar vi till Alexander Ärfström, teamchef på alexander.arfstrom@tabussen.nu

Ansökan

För frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Elin Hilli, via tfn; 0733-51 27 13 alternativt Mattias Adolfsson på 0733-51 27 25. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via Clockworkpersonal.se, men senast den 7 november.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Länstrafiken Västerbotten

Placering

Umeå

Kontaktperson

Elin Hilli

0733512713