Kundservicemedarbetare till Fortum Waste Solutions i Kumla

Fortum Waste Solutions AB · Kumla

·

Ansök senast 4 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi ytterligare en serviceinriktad kundservicemedarbetare till Fortum Waste Solutions AB i Kumla! Tjänsten är på heltid och skall tillsättas snarast möjligt enligt överenskommelse med aktuell kandidat.

Om Fortum Waste Solutions:

Fortum Recycling and Waste Solutions erbjuder tjänster inom miljövård och materialeffektivitet i Norden. Vårt mål är att spara på naturresurser och främja en cirkulär ekonomi. Vi förbättrar material- och energieffektiviteten för våra kunder genom att erbjuda lösningar för återanvändning, återvinning, avfallshantering och slutdeponering samt tjänster för marksanering och miljöbyggnation. Fortum Recycling and Waste Solutions har nästan 650 medarbetare i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Du hittar mer information på
www.fortum.se/wastesolutions

Beskrivning:

I denna tjänst kommer du tillhöra företagets kundserviceteam där målet är att ge förstklassig service till företagets kunder kring avfallshantering. Kundserviceteamet består idag av ca 15 personer som ser fram emot att träffa sin nya kollega!

Tjänsten innebär arbete med att ta emot olika förfrågningar/ordrar via telefon och mail från företagets kunder. Ärenden du kommer hantera är bland annat bokningar av inleveranser in till anläggningen, registrering av nya avfallsdeklarationer, prissättning och beslut av behandlingsväg på lättare avfall. Du kommer hantera bokningar av transporter och upprätta transportdokument samt övriga administrativa arbetsuppgifter. I denna tjänst samarbetar du med andra funktioner inom företaget så som exempelvis säljstöd/back office och produktion.

Kvalifikationer:
  • Din utbildningsbakgrund består som minst av gymnasieutbildning (gärna med naturvetenskaplig inriktning)
  • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter gärna inom logistik, transport eller industriservice.
  • Du har b-körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetet.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Du har goda kunskaper i Excel och lätt för att sätta dig in i affärssystem
  • Det är meriterande om du kunskap inom farligt avfall och farligt gods
Personliga egenskaper:

Vi söker dig med god administrativ förmåga och som har erfarenhet av att arbeta i en affärsdriven verksamhet med kunden i centrum. Som person är du lösningsorienterad och företagsam, du tar dig ann problem och försöker hitta lösningar. Du är serviceinriktad och professionell i alla kundkontakter och kan upprätthålla en positiv attityd även i stressade situationer. Det är viktigt att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och ta stort eget ansvar.

Anställningsform:

Du bli anställd av oss OnePartnerGroup och uthyrd som konsult på Fortum Waste Solutions.

Visstidsanställning 12 månader med möjlighet att därefter få erbjudande om anställning direkt hos Fortum Waste Solutions.

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstid

Dagtid mån-fre

Övrig information:

Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt, urval och intervjuer sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fortum Waste Solutions AB

Placering

Kumla