Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundservicemedarbetare sökes inom Customer Care till välkänt bolag!

Kundservicemedarbetare sökes inom Customer Care till välkänt bolag!

StudentConsulting · Solna · Ansök senast 26 aug.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en god administratör, serviceinriktad och vill ge kunder service i världsklass? Är du flytande i svenska och engelska och duktig på att kommunicera i textform? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu kundservicemedarbetare omgående till ett välkänt bolag. Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom kundtjänst. I denna roll kommer du att arbeta med att ta emot samt bemöta feedback via mail, från kunder. Du skall främst arbeta med utvalda delar av den logg som finns av reklamationer, ta fram och verifiera fakta i bokningssystem, ev. annan databas och svara kund efter mallar. Du är flexibel i ditt arbete och villiga att stötta upp där behovet finns. Arbetet kan även innebära hantering av utbetalningar samt registreringar.

Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp i augusti. Uppdraget förväntas löpa på till årsskiftet med chans till förlängning därefter. Arbetstider är kontorstider och distansarbete är ej möjligt. Vid vidare frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, på julia.edholm@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning. Det är meriterande om du besitter eftergymnasiala studier inom exempelvis ekonomi eller organisation. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du finns tillgänglig omgående. Du är flytande i svenska samt engelska och det är mycket meriterande om du har övriga språkkunskaper inom bland annat tyska, spanska, italienska eller franska.

Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från administration eller kundtjänst. Som person ser vi att du är mycket serviceinriktad, effektiv, driven och en god relationsskapare. För att lyckas i denna tjänst krävs att du går i mål med dina uppgifter, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. En förutsättning är också att du är stresstålig, noggrann och har en administrativ ådra.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Solna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons