Kundservicemedarbetare med uthyrningsansvar till Ivar Kjellberg // Göteborg

Oddwork · Göteborg

·

Ansök senast 24 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till familjeföretaget som står för kvalitet, långsiktighet och omtanke. Ivar Kjellberg äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i hela Göteborgsregionen. Men fastigheter är inte bara vår profession - det är vår passion! Det betyder att vi bygger om och bygger nytt. Vi hyr ut, nyproducerar och underhåller. I koncernen finns flera dotterbolag. Vi är även delägare i Aranäs AB, den största fastighetsägaren i Kungsbacka. Tillsammans är det en spännande organisation med högt tempo. Vi söker nu en strukturerad, flexibel och ansvarstagande medarbetare med fokus på kundservice och uthyrning.

Som kundservicemedarbetare uthyrning

Du styr tillsammans med dina kollegor kundservicefrågan framåt med en trygg, omtänksam och serviceorienterad hand. Att snabbt skapa lösningar och förtroende är naturligt för dig. Faktum är att just mötet med människor är en stor del av charmen. Vardagen blir varierande och tempofylld, med fokus på alla typer av fastighetsärenden. Din roll omfattar allt från bostadsuthyrning till störningsärenden och nyckelhantering. En hel del av din tid lägger du också på kontakter via reception, mejl och telefon. Allt det här kräver en organisatör av rang, med flexibilitet och förmåga att klara en intensiv vardag.


Vi söker dig som...


...gärna kavlar upp ärmarna och tar plats i ett serviceorienterat och sammansvetsat team. Läckande kranar och stressade hyresgäster kan inte få dig ur balans. Du har helt enkelt service i ditt DNA och tacklar ärenden i stort som smått. Är det något som skaver tar du ansvar för förbättringsarbetet. Hur löser vi uppgiften på bästa sätt? Vem är bäst lämpad att göra det? Du har svaren och förslagen. Det är i servicerollen du trivs allra bäst. Och i denna vill du stanna och utvecklas.

Våra önskemål till dig:
  • Du har serviceerfarenhet och presterar oavsett belastning och tempo
  • Du ser din karriär inom service och gillar att arbeta i ett team
  • Det är en fördel om du har arbetat i fastighetsbranschen tidigare - gärna inom uthyrning och förvaltning
Varför Ivar Kjellberg?

Stämningen här är gemytlig och engagerad. Vi hjälps åt när det behövs, där det behövs. Aktivbo, som gör undersökningar hos hyresgäster i hela landet och mäter kundnöjdhet, har nominerat oss till bästa serviceindex 2019. Det speglar inte bara verksamheten utåt, utan även hur vi arbetar internt. Att arbeta hos oss är som att arbeta med vänner.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Ellinor Hellberg ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-09-24, men vi hanterar våra ansökningar löpande, så ansök redan idag!

Låter detta som ditt nästa steg? Snabba på med din ansökan, platsen kan nämligen bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Hoppas att vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835