Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundservicemedarbetare med inriktning ekonomi till ICA Affärsservice

Kundservicemedarbetare med inriktning ekonomi till ICA Affärsservice

ICA Sverige AB (Mimer) · Västerås · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en medarbetare till vår kundservice på ICA Affärsservice och här jobbar vi med inriktad service inom ekonomi. Det är ett längre vikariat där du även kommer att vara med och bidra till att lösa olika typer av ekonomiärenden. Du sätter kunden i centrum och är lösningsfokuserad i kombination med intresse för ekonomi.

Hos oss finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka med den enskilda handlarens entreprenörsanda. Här finns också en unik möjlighet att lära känna många olika branscher. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovation inom ekonomi- och lönetjänster för framtiden.

Som en del av ICA Affärsservice kommer du att arbeta tillsammans med många engagerade kollegor som är professionella, mycket kompetenta och sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Vill du, så finns fantastiska möjligheter att utvecklas med oss!


Det här är ditt blivande jobb

Hos oss kommer du att arbeta i vår Kundservice som består av 5 st medarbetare och är första vägen in till ICA Affärsservice. Vi har både koncern- och butikskunder.

  • Hantera inkommande ekonomiärenden både via mail, telefon och chat. Våra ärenden är bl a kopplade till vår kund-och leverantörsreskontra och kommer från både kunder och leverantörer.
  • Du kommer att komma i kontakt med många fakturaflöden och det är viktigt att kunna se kopplingen och få en förståelse hur dessa hänger ihop.
  • Vi använder Servicenow som ärendehanteringssystem och du kommer även att ha utbildningar i systemet för våra andra avdelningar på Affärsservice.
  • Hantera ICAs utläggsredovisning med tillhörande riktlinjer.
  • Supportera ICAs organisation i fakturahantering
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter
  • Du är med och förbättrar och utvecklar vår kundservice för att fortsätta vår resa mot framtidens ekonomifunktion.


Ditt uppdrag är även att:

  • Bidra till att driva en framgångsrik verksamhet
  • Driva din egen samt bidra till andras utveckling
  • Bidra till gott samarbete och arbetsklimat


Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av fakturahantering/ekonomiarbete och det viktigaste för dig är att ha kunden i fokus och vara lösningsfokuserad. Du tycker om att samarbeta med andra och har en stark vilja att lära dig nya saker. Att vara en lagspelare är självklart för dig. Då flera av våra kunder är engelsktalande ser vi att du kan utrycka dig på engelska i både tal och skrift.

Arbetet förutsätter goda datorkunskaper. Erfarenhet av Agresso är meriterande.

Anställningsform

Vikariat: till och med 2024-08-31

Tillträde

Omgående

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef: Camilla Moberg, camilla.moberg@ica.se

Ansökan sker via länk.

Fackliga organisationer: Unionen; Umit Dag, umit.dag@ica.se telefonnummer: +46722201598.

Akademikerföreningen; Kontaktas via mailbox: akademikerforeningen@ica.se

Sista dag för ansökan

2023-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICA Sverige AB (Mimer)

Placering

Västerås

Kontaktperson

ICA Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons