Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundservicemedarbetare med holländska språkkunskaper för omgående start

Kundservicemedarbetare med holländska språkkunskaper för omgående start

Barona Professionals AB · Malmö · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Behärskar du holländska flytande i både tal och skrift? Brinner du för kundservice och vill bli en del utav en dynamisk och modern organisation lokaliserad i Malmö. Just nu söker Barona Thules Groups nästa kundservicemedarbetare!


Arbetsbeskrivning

Thule Group är ett välkänt varumärke som tillhandahåller produkter för den aktiva människan och har ett motto att förenkla för människor att leva ett aktivt liv. 

Som en del av Thule Groups kundservice arbetar du i en inspirerande och entreprenöriell atmosfär. Dina arbetsuppgifter varierar och innebär främst att ta emot inkommande ärenden i skrift, placera beställningar till slutkund samt viss övrig administration. Du kommer främst att hjälpa holländska och engelsktalande kunder genom att svara på frågor om produkter, ge råd och expertis. Det är därför mycket viktigt att du är duktig och bekväm på att uttrycka i båda språken, i både tal och skrift.

Du blir en del av ett mindre team där det alltid är nära till skratt samtidigt som professionalism och utveckling genomsyrar hela organisationen.

Bakgrund
Vi lägger stor vikt vid dig som person och ser gärna att du motiveras av att påverka och hjälpa såväl kunder som interna avdelningar i en dynamisk miljö. Vidare drivs du av att arbeta i en kundfokuserad organisation och är serviceinriktad. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av kundservice där kundbemötandet har varit av stor vikt.

Som person söker vi dig som är:
- Behärskar det holländska och engelska språket flytande i tal och skrift.
- Du har ett intresse för service och administration
- Är en positiv lagspelare och har lätt för att komma in i en arbetsgrupp
- Är ansvarstagande, noggrann och förstår betydelsen av din del av affärskedjan
- Är förebild för dina kollegor genom ditt positiva mindset och förmåga att vara lösningsorienterad
- Det är en fördel om du kan svenska eller andra nordiska språk (dock inget krav)

Du kommer bli anställd av Barona med tillkommande förmåner via kollektivavtal. Tjänsten är en heltidstjänst och tillträds omgående. Uppdraget löper initialt om 6 månader med chans till förlängning.

Rekryteringsprocessen
Rekryteringsprocessen innehåller intervjuer med både Barona och Thule Group. Du kommer även bli ombedd att genomföra arbetspsykologiska test. Slutligen genomförs en referenscheck tillsammans med en bakgrundskontroll.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu! Har du frågor om jobbet vänligen kontakta ansvarig rekryterare Matilda Nordkvist på matilda.nordkvist@barona.se

Om Thule
Thule grundades 1942 i Smålands djupaste skogar av Erik Thulin. Vårt fokus har sedan dess varit att konstruera och utveckla kvalitetsprodukter som hjälper dig att transportera dina saker vart än dina intressen leder dig.
Organisationen erbjuder dig en stimulerande, familjär och händelserik arbetsmiljö. Det är viktigt att alla ska trivas och veta att det eventuellt finns en fortsättning efter sommarmånaderna. Mer information förmedlas under intervjun.

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer här:  http://barona.se/om-oss/
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barona Professionals AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Barona Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons