Jobbsafari är en del avschibsted logo

kundservice på toppnivå

7376 Simfröken AB · Malmö · Ansök senast 31 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kan du leverera kundservice på toppnivå? Älskar att du att hjälpa kunder och ha ordning och reda på jobbet? Då kan du fortsätta läsa...


Hos oss som kundservicemedarbetare använder du datorn och telefonen som arbetsverktyg, du servar våra nästan 800 simmare med information om lektioner, kurser, schema, fakturor mm. Du ansvarar för schemaläggning och planering kring kursstarter i nära samarbete våra instruktörer. Du är även kontaktperson gentemot våra hyresgäster och sköter våra bokningar i de andra bassängerna vi har verksamhet. Arbetet är varierande och det är viktigt att man kan ta egna initiativ och inte är rädd för att hugga i där det behövs, men det primära i ditt arbete är att bemöta kunderna med stort engagemang och lyhördhet. Arbetet är mycket serviceinriktat och i denna roll krävs det att man har en positiv attityd och alltid bemöter sin omgivning med ett leende.

Vi söker dig som är duktig på officepaketet, har lätt för att ta till dig information, har lätt för att använda satta rutiner och tycker om att veta vad du ska göra på arbetet, även om det ibland krävs att du tar egna initiativ. Du är den som varje dag vill ge den bästa servicen i branschen.

Som person är du prestigelös, ödmjuk och trivs med att jobba i ett högt tempo. Du har stort ansvar och därför är det viktigt att du är självgående i dina processer.

I denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper då vi söker någon som passar bra in i vårt befintliga team. Vi tycker att det är viktigt att komplettera varandra och söker därför dig som älskar administration och är mycket kundorienterad. Ordning och reda är en självklarhet för dig och är du bra på ekonomi är det meriterande.

Vill du även jobba som instruktör hos oss så är du varmt välkommen att få lära dig det fantastiska yrket.


Aquasund

Din simskola - vår passion

Vi har funnits sedan 2013 och arbetat med småbarn och deras föräldrar i varmt vatten. Vi har ca 800 simmare som besöker oss varje vecka och nu behöver vi ännu en klippa på kontoret. Vi finns i södra Skåne och Blekinge men arbetsplatsen ligger i Malmö mestadels. Vi är ett sammansvetsat team och många av våra medarbetare har varit hos oss länge.

Vi gläder oss till att få in ytterligare personligheter i vårt team. Hos oss stöttar vi varandra för att erbjuda en god och varmhjärtad kundservice, vi bryr oss om våra kunder och vi arbetar med långsiktiga relationer och att bygga förtroende. Vår kultur är att ha roligt på jobbet och leverera goda resultat.


Vi besvarar endast ansökningar med både CV och personligt brev. Dina personliga egenskaper väger tungt i ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

7376 Simfröken AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

7376 Simfröken AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons