Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundrådgivare inom Bolån till Swedbank i Halmstad

Kundrådgivare inom Bolån till Swedbank i Halmstad

Swedbank · Halmstad · Ansök senast 7 nov.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en passion för service och trivs i mötet med kund? Sök rollen som kundrådgivare inom Bolån till Swedbank i Halmstad!

Nu söker vi dig som vill arbeta som kundrådgivare inom Bolån och som med fördel har SwedSec-licens, till Swedbanks kundcenter i Halmstad. Som rådgivare inom kundtjänst möter du kunderna via telefon och/eller digitala kanaler för att erbjuda hjälp med alla typer av kreditrelaterade frågor, boende och privatekonomi.

Processen är redan igång, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt - vi ser fram emot att höra från dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kundrådgivare hos Swedbank kundcenter är du en del av en ledande aktör inom bolånemarknaden. Du arbetar tillsammans med professionella kollegor i strävan efter att leverera en smidig lånprocess för våra kunder, maximera kundnöjdheten och bidra till Swedbanks position i samhället. Tillsammans hjälps vi åt för att uppnå en gemensam målbild där varje individuell prestation är viktig för verksamhetens framgång. Du erbjuds goda möjligheter att utvecklas och är en viktig del av kundens och bankens viktigaste affär.

För dig som inte har en SwedSec-licens för bolån kommer vi på TNG att stå för kostnaden om vi väljer att erbjuda dig en anställning. Licensen ger dig en fantastisk möjlighet för att fortsätta din karriär inom finansbranschen och samtidigt höja dina kunskaper inom ett prioriterat kunskapsområde!

Du arbetar som konsult på TNG, med möjlighet till anställning hos Swedbank efter 6 månader. Vi på TNG värnar om våra anställda vilket innebär att du som konsult bland annat omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kundrådgivare inom Bolån arbetar du med att bemöta kunderna via telefon och/eller digitala kanaler.
Exempel på arbetsuppgifter:
  • Bemöta och hjälpa kunder via telefon i kreditrelaterade ärenden.
  • Erbjuda rådgivning gällande boende och privatekonomi.
  • Möta bankens privat- och företagskunder i våra digitala kanaler.
  • Handlägga låneansökningar som kommit in digitalt.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar som konsult via oss på TNG. Uppdraget förväntas starta from 1 november 2021 och pågår i minst sex månader, med chans till anställning hos Swedbank efter inhyrd period. Din arbetsplats är kontoret i Halmstad och arbetstiderna är förlagda mellan kl. 6:45-20:30 alla dagar i veckan. Du förväntas att arbeta minst 1 kväll i veckan, samt 1-2 helgpass i månaden.

För dig som inte har en SwedSec-licens för bolån kommer vi på TNG att stå för kostnaden om vi väljer att erbjuda dig en anställning.

VEM ÄR DU?

För rollen som kundrådgivare söker vi dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av kredithantering, kundmöten på bank, försäkringsbolag eller som mäklare.
  • Gärna har SwedSec-licens för Bolån
  • Har erfarenhet inom låneområdet, vilket ses som meriterande.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Som person är du ansvarstagande, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har en förmåga att snabbt identifiera kundens behov och hitta lösningar i strävan efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en god initiativförmåga och arbetar effektivt för att uppnå såväl dina egna som gruppens mål och resultat.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swedbank

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Pauline Karlsson

0721461248

Dela jobbannonsen

Anmäl annons