Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundrådgivare deltid till Storbank, Varberg

Kundrådgivare deltid till Storbank, Varberg

Adecco Sweden AB · Kungsbacka · Ansök senast 31 mars

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Adecco söker kundrådgivare på deltid till Storbank i Varberg.

Är du en ekonomistudent som brinner för att ge god service? Söker du ett jobb på deltid inom ekonomi/kundrådgivning? Vill du jobba i en dynamisk och spännande bransch, där innovativa idéer uppmuntras och där nya digitala lösningar hela tiden jobbas fram?
- Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra en bemanningspool och jobba på ett bankkontor i Varberg. Organisationen strävar efter att ge sina kunder en service utöver det vanliga och för att trivas med jobbet måste du gilla människor och brinna för service. Du jobbar främst med de kunder som väljer att besöka bankkontoret där du kommer hjälpa kunder att lösa olika bankärenden, guida och utbilda i olika digitala tjänster samt vid behov slussa kunden vidare till annan kompetens inom organisationen eller boka rådgivningsmöten.

I bemanningspoolen är du anställd som konsult hos Adecco och arbetar på plats på ett bankkontor i Varberg. Detta är en behovsanställning på timmar, men du bör finnas tillgänglig för arbete två vardagar i veckan. Under sommarmånaderna finns möjligheten till heltidsarbete.

Om dig
Du har en personlig mognad och brinner för service, är social och gillar att träffa kunder både spontant och i bokade möten. Du är engagerad, effektiv och kan prioritera när det behövs. Du är kreativ och vågar testa nya lösningar. Det är viktigt att du har ett intresse för ekonomi och gillar service. Du vill ha ett kvalificerat deltidsarbete och studerar på minst 50% eller har annan huvudsaklig sysselsättning, gärna med inriktning på ekonomi. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service och kundkontakt är det starkt meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
* du studerar minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning,
* du kan jobba minst 2 vardagar i veckan
* du kan jobba hela sommaren.
* du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Magnus Pohjolainen via magnus.pohjolainen@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 010 - 173 73 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundrådgivare, Kundtjänstmedarbetare, Service manager, Kundservice, Ekonomi, Bank, Varberg, Storbank, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Kungsbacka

Dela jobbannonsen

Anmäl annons