Kundorienterad innesäljare för inkommande verksamhet till Dina Försäkringar i Bollnäs

Dina Försäkringar · Bollnäs

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vår starka position på marknaden är vida känd och vår framgångsresa fortsätter. Nu söker vi en innesäljare som vill vara med och bidra till vidareutvecklingen av vårt område. Vi erbjuder dig en trevlig kontorsplats i Bollnäs, omväxlande arbetsuppgifter, högt tempo och stort fokus på kundens behov. Du får ingå i ett härligt gäng om ca 15 personer och kan dessutom driva din egen utveckling då vi har ett öppet klimat där vi bejakar teamkänsla, initiativförmåga och ansvarstagande.

Är personlig service utefter kundens behov avgörande framgångsfaktorer?
Vi tror att man kan komma långt genom att vara lyhörd och fokusera på kundens situation. Därför är vi glada att just Du läser vår annons!
Hos oss är det viktigt att kunden får uppleva den genuina omtanke vi värnar om och att du samtidigt är lyhörd för de behov som kunden påvisar. Vi uppskattar initiativtagare med idéer som förbättrar våra erbjudanden och arbetssätt!

Din profil

Vi söker främst dig som med hjälp av dator och telefon erbjuder både nya och befintliga kunder rätt försäkringslösningar utifrån sina behov. Som säljare ansvarar du därför för hela kundkedjan; att ge service och information, riskgranska, offerera, komma till avslut, administrera, vårda och följa upp våra kunder. Som person är du prestigelös, analytisk samt har en god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Men framför allt så söker vi dig som är en serviceinriktad person som på ett naturligt sätt skapar förtroende och bygger goda relationer och har en stark drivkraft att göra affärer samtidigt som du tar ansvar för dina leveranser. Du är en person som trivs i att arbeta i team och har viljan att utvecklas tillsammans med arbetsgruppen som består av erfarna försäkringssäljare.
Du bör ha god datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är erfarenhet inom försäkring för privatmarknad. Placeringsort för tjänsten är Bollnäs.

Dina Försäkringar samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till Samuli Helavuori på samuli.helavuori@clwork.se
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 13 december

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dina Försäkringar

Placering

Bollnäs

Kontaktperson

Samuli Helavuori

073-3512763