Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundmottagare/säljare

Bilskadecentralen i Vellinge AB · Vellinge · Ansök senast 28 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bilskadecentralen i Vellinge finns i nybyggda lokaler på det expansiva industriområdet i Vellinge Södra.

Vi bygger vår affärsidé på att ha kompetenser inom reparation av alla tänkbara bilkosmetiska skador under ett och samma tak, dvs inom bolaget.

Vi är idag ett märkesoberoende företag vilket betyder att alla våra medarbetare har hög kunskap om fordon generellt och bilar specifikt. Vårt renomé i branschen är högt och vi verkar för att bli den bästa verkstaden i regionen. Vi reparerar alla märken, allt från nyare moderna sportbilar till arbetsfordon, veteranbilar och motorcyklar.

Den vi söker tjänsten som kundmottagare hos oss måste ha en hög servicekänsla, positiv inställning och vårdat yttre. Att kunna arbeta i team och vara stresstålig är också två viktiga egenskaper.

Du kommer att vara den centrala och viktigaste kontakten mellan den skadedrabbade och företaget under hela processen då fordonet är i vår vård. Man behöver vara väl insatt i arbetets fortlöpande och fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt digitalt. Tjänsten kommer efter hand att utökas till att även omfatta fakturering.

Välkommen med Din ansökan om Du har

- relevant utbildning för arbetsuppgifterna

- datorvana

- pratar svenska o engelska


Tillträde och lön enl. överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilskadecentralen i Vellinge AB

Placering

Vellinge

Kontaktperson

Bilskadecentralen i Vellinge AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons