Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundmottagare/reservdelssäljare

GJ Maskin AB · Lidköping · Ansök senast 16 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

GJ Maskin i Lidköping är en fullserviceanläggning med ett team på 8 medarbetare som tillsammans erbjuder våra kunder service och reparationer av maskiner och redskap inom lantbruk, skog och entreprenad. Nu behöver vi bli fler och söker en kundmottagare/reservdelssäljare. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter är kundmottagning, planering, inbokning av verkstadsuppdrag, uppsökande försäljning, reklamationshantering, försäkringsärenden, reservdelshantering och övriga administrativa arbetsuppgifter. Dina kunder är till största del lantbrukare, entreprenörer och kontakten sker både via telefon och fysiskt över disk. Du är spindeln i nätet och har ett nära samarbete med samtliga avdelningar på anläggningen som består av dina kollegor på verkstad, reservdelar och försäljning. Viss jourtjänstgöring förekommer i säsong.

För att du ska lyckas och trivas hos oss
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av verkstadsplanering och kundmottagning för att lyckas i rollen. Meriterande om du har teknisk förståelse samt erfarenhet och/eller intresse för lantbruk. Som person är du resultat- och relationsinriktad, stresstålig och trivs med att ha många bollar luften då vi periodvis har ett högt tempo.

Det är viktigt att du har en god erfarenhet och arbetat i affärssystem, fördel om du har en erfarenhet av Microsoft Office 365 samt har lätt för lära dig nya IT system. Du behärskar Engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig
Förutom att GJ Maskin erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch i ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare, får du även möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och arbetet! Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla ska vara med på tåget och känna sig inkluderade.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta platschef Fredrik Gustavsson på 070-498 91 07 eller HR-ansvarig Fredrika Vilsson på 0515-77 78 26.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GJ Maskin AB

Placering

Lidköping

Kontaktperson

Fredrika Vilsson

fredrika@gjmaskin.se0515-77 78 26

Dela jobbannonsen

Anmäl annons