Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundmottagare till Tappers i Falköping

Tappers Stål och Metaller AB · Falköping · Ansök senast 6 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi stärker upp med en kundmottagare och söker därför nu en ny förmåga till Tappers Stål och Metaller i Falköping. Våran enhet med kontor och lager förser våra industri- och byggkunder i Skaraborg med ett brett sortiment av produkter. Tappers är ett bolag inom Tibnorkoncernen. I Falköping är vi 10 medarbetare som har en god gemenskap och spännande utmaningar framför oss! Vi är stolta över vår ordning och reda, vårt fokus på säkerheten och våra nöjda kunder.

Drivs du av att arbeta i en kundnära roll, trivs du med att arbeta problemlösande och lockas av att ständigt förbättra din vardag? Då passar du hos oss!

I rollen som kundmottagare arbetar du både mot lager och kontor, och spelar en viktig roll för att stärka och utveckla affärsrelationerna gentemot företagskunder. Du ansvarar för hela processen vilket är kontakt med kund, ordermottagning till plock av material. Det förekommer truck- och lastmaskinskörning samt arbete med travers. Arbetet är inte stillasittande och man måste vara ganska stresstålig. Telefon och dator är dom verktyg som används mest. Du supportar främst befintliga kunder men det kan även förekomma kontakt med nya.

Du kommer även att ansvara för underhåll av fastigheten och maskiner, samt ansvara för gashantering.


Tjänsten är på heltid och inleds med en visstidsanställning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som uppskattar service och har lätt för att skapa kontakter. Eftersom du arbetar både på lagret och kontoret, trivs du bra med att knyta nya kontakter och träffa våra kunder. Då vi är en liten enhet så är det viktigt att du också är en lagspelare och prestigelös.

• Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom relevant område (ex industri/natur/teknik)

• Du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna service och lager

• Vi tror att för att komma in på ett bra sätt i våran vardag, har du erfarenhet från industrin eller byggbranschen på något sätt.

• Gärna truckkort samt säkralyftutbildning.

• Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska

Sök tjänsten via Tibnors hemsida: https://www.tibnor.se/sv_SE/om-tibnor/karriar


Vid frågor om tjänsten kontakta: Patrik Götlind, patrik.gotlind@tappers.se eller 0515-721674


Varmt välkommen med din ansökan snarast, vi kommer göra urval löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tappers Stål och Metaller AB

Placering

Falköping

Kontaktperson

TIBNOR AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons