Kundfokuserad innesäljare för privatmarknad till Dina Försäkningar i Bollnäs

Dina Försäkringar · Bollnäs

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vår starka position på marknaden är vida känd och vår framgångsresa fortsätter. Till vår privatmarknadsgrupp söker vi nu ännu fler drivna säljare.
Din arbetsuppgift är att se kundens hela försäkringsbehov, analysera och föreslå lämpliga lösningar. Vi söker därför dig som har ett genuint intresse för försäljning och tycker om att jobba resultatinriktat. Fokus på tjänsten kommer att ligga på proaktiv bearbetning av både nya och befintliga kunder där framför allt telefonen är ditt huvudverktyg.

Hos oss är det viktigt att kunden får uppleva den genuina omtanke vi värnar om och att du samtidigt är lyhörd för de behov som kunden påvisar. Vi uppskattar initiativtagare med idéer som förbättrar våra erbjudanden och arbetssätt!
Så gillar du att jobba med utåtriktad försäljning, är resultatinriktad och gillar kombinationen av försäljningsmål i kombination med kundnytta. Då är detta en tjänst för dig!

Din profil

Vi söker främst dig som är orädd att ta tag i telefonen och ringa nya kunder, intresserad av att få utvecklas inom försäljning och har en positiv inställning till att lära dig nya saker. Du är hängiven dina arbetsuppgifter och är uppmärksam kring vilka prioriteringar som gäller för stunden. Som person är du prestigelös, analytisk samt har en god kommunikativ förmåga.

Men framför allt så söker vi dig som älskar försäljning och har en uthållighet och får energi av att ringa ut och skapa affärsmöjligheter.

Arbetsgruppen du kommer ingå i består av erfarna försäkringssäljare som arbetar på vårt kontor i Bollnäs. Inom Dina Försäkringar i stort och på våra kontor är det viktigt att vi fokuserar på samarbete och förståelsen kring att vi bygger Dina Försäkringars framtid tillsammans. Meriterande är erfarenhet inom försäkring för privatmarknad. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs. Placeringsort för tjänsten är Bollnäs.

Dina Försäkringar samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till Samuli Helavuori på samuli.helavuori@clwork.se
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 13 december

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dina Försäkringar

Placering

Bollnäs

Kontaktperson

Samuli Helavuori

073-3512763