Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundcentermedarbetare till Ramirent i Lund

Kundcentermedarbetare till Ramirent i Lund

Ramirent AB · Lund · Ansök senast 31 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du kundorienterad, tekniskt intresserad och trivs med ett brett arbetsfält, då har du träffat helt rätt! Ramirents kundcenter i Lund söker nu en medarbetare för arbete inom leverans, mottagning och funktionskontroll.

I arbetsuppgifterna ingår att:
  • ta emot maskiner och material som kommer i retur från våra kunder
  • genomföra mottagningsbesiktningar och dokumentera eventuellt uppkomna skador
  • vid behov utföra även enklare service/reparationer på kundcentrets maskinpark
  • samla ihop och lasta de maskiner som ska levereras till kund
  • ge kunder teknisk kundsupport
  • agera problemlösare och hjälpa kunderna till bästa maskinval.
Bakgrund
Du är intresserad av maskiner och har gärna erfarenhet av arbete med just maskiner eller erfarenheter inom byggbranschen. B-körkort och grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Då vi har internationella kunder behöver du också kunna tala engelska. BE-körkort och truckkort är önskvärt men inget krav för denna tjänst.

Personliga egenskaper
Du är utåtriktad, håller en hög servicenivå och sätter alltid kunden främst. Du levererar med hög kvalitet, arbetar proaktivt och tidseffektivt. Säkerhet är A och O på Ramirent, därför är det viktigt att du är ansvarstagande och utför dina uppgifter noggrant och strukturerat. För att lyckas och trivas i rollen måste du kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som prestigelöshet är en viktig egenskap; på Ramirent arbetar vi tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månader provanställning. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 31 juli. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.


Besök oss på www.ramirent.se

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ramirent AB

Placering

Lund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons