Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundbokare till ett växande företag.

Frontdesk Nordic AB · Göteborg · Ansök senast 11 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Frontdesk Nordic AB är idag en ledande aktör inom tjänste- och produktförsäljning mot företagsmarknaden. Med ett brett produkt- och tjänsteutbud är vår ambition att hjälpa våra kunder till rätt lösning för att effektivisera och skapa en enklare vardag för företagen.

Frontdesk är verksamma i hela Sverige, med huvudkontor i Göteborg. Våra ledord är Professionell, Ansvarsfull, Innovativ och Feedback och vår vision är att underlätta vardagen för alla företag. För att lyckas med detta har vi anställt många engagerade och kompetenta medarbetare med olika erfarenheter, bakgrunder och specialområden. Ingen är bäst på allt men tillsammans kompletterar vi varandra och blir det bästa teamet.

Frontdesk består av fyra driftbolag och omsätter tillsammans ca 65 mkr och har ca 50 anställda. Vi har för närvarade kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Jönköping


Vi söker dig som har följande egenskaper.


-Resultatinriktad/Tävlingsinriktad

-Målmedveten

-Behärskar det svenska språket flytande

-Erfarenhet ifrån kundtjänst / Telemarketing är meriterande.


Frontdesk är inne i en expansiv fas och söker tre nya mötesbokare som kommer att arbeta med att boka färdiga besök till våra säljare runt om i landet . Avdelningen består av sex duktiga och drivna medarbetare som i dagsläget jobbar med att boka möten med våra befintliga och nya kunder. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare därför erbjuder vi löpande utbildning , coachning mm för att just du ska lyckas.


Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Frontdesk Nordic AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Frontdesk Nordic AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons