Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundansvarig till Vattenfall Eldistribution

Randstad · Solna · Ansök senast 22 sep. (36 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 201398989 i din ansökan

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta hos en miljösmart organisation ? Har du ett starkt intresse för teknik och elkraft? Gillar du att ta ansvar för kunder och få möjligheten att arbeta i en utmanande och spännande miljö? Då har du möjlighet att bli en del av Vattenfalls Eldistribution i rollen som kundansvarig. 

Vi söker nu en Junior konsult, på heltid som kan inta rollen som kundansvarig för Vattenfalls Eldistribution i Solna. Här får kommer du få möjligheten att agera proaktivt i kunddialoger för att förstå kundernas behov på framtiden.  Som kundansvarig för Vattenfall får du chansen att delta i utvecklingsprojekt och agera som ambassadör för Vattenfall Eldistribution externt. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

I denna roll förväntas du vara driven, nyfiken, strukturerad samt lösningsorienterad. Du bedöms vara tekniskt intresserad, då såväl teknik som kommersiella frågor kommer att diskuteras med kund

Arbetet kan komma att omfatta följande uppgifter:

 • Ansvara för ett antal kunder med fokus på elnätsfrågor
 • Arbeta med framdrift och koordinering av kundärenden, vilket innebär problemlösning i olika faser samt uppföljning och proaktiv dialog.
 • Förklara pris- och tariffmodeller samt vilka rutiner och processer som gäller vid önskade utökningar eller nyanslutningar.
 • Agera proaktivt i kunddialoger för att förstå kundens behov på framtiden.
 • Agera kundens förlängda arm in i vår organisation, kunna förklara samtidigt som du är en ambassadör för Vattenfall Eldistribution externt
 • Driva anslutningsprojekt i tidiga skeden samt ansvara för att avtal tecknas med kund under projektets gång.
 • Eventuellt delta i utvecklingsprojekt och initiativ för att stärka vår förmåga inom vissa områden. 

Kvalifikationer

 • Har en högskoleutbildning inom relevant område (elkraft, energiteknik) 
 • Kan på en övergripande nivå sätta dig in i och förstå såväl tekniska som kommersiella system och samband. 
 •  Besitter en kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift och känner sig bekväm med att tala och presentera i såväl interna som externa sammanhang 
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat 
 • Har ett intresse för energibranschen, där erfarenhet från branschen är meriterande
 • Innehar B körkort
 • Har goda erfarenheter från att arbeta som konsult
Meriterande:

 • Kunskaper inom elkraft är meriterande 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Ansökan

2022-07-01, välkommen att ansöka på www.randstad.se.

För information: Sava Samin, sava.samin@randstad.se 

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.


Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om företaget

Vattenfall Eldistribution AB distribuerar el till hushåll, företag och samhälle. De möjliggör energiomställningen genom ett effektivt elnät som möter behoven av nätkapacitet, el- och leveranskvalitet. De äger och driver elnät i västra, mellersta och norra Sverige, delvis genom deras dotterbolag Västerbergslagens Elnät AB och Gotlands Elnät AB. Distributionsverksamheten är juridiskt och funktionellt avskild från de konkurrensutsatta delarna av Vattenfalls verksamhet. Vattenfall Eldistribution består av cirka 1 000 medarbetare inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT och miljö. Vi har kontor i Jokkmokk, Luleå, Umeå, Solna och Trollhättan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Solna

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201398989 i din ansökan

Dela jobbannonsen