Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundansvarig säljare till Skill

Skill Rekrytering och Bemanning · Linköping

·

Ansök senast 26 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi fortsätter att växa och utvecklas med våra ägare och kunder. För att kunna ta nästa steg i vår utveckling vill vi förstärka med ytterligare en engagerad kollega som tar ansvar i rollen som kundansvarig. Brinner du för försäljning och drivs av att prestera och nå mål är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en roll i ett framgångsrikt team där relationer till kunder, konsulter och kollegor präglas av engagemang och omtanke. Vårt företag har nöjda kunder, ambitiösa medarbetare och ett starkt affärsfokus. Du arbetar med ett brett kundsegment där den gemensamma nämnaren är kompetensförsörjning inom framförallt industri och IT. För att lyckas krävs ett genuint intresse för att göra affärer och att bygga långsiktiga relationer.

I din roll som kundansvarig har du ansvar för att identifiera behov, möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder. Du omsätter dessa möjligheter till konkreta uppdrag i form av rekrytering och bemanning.

Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att vi når våra försäljningsmål samt kontinuerligt utvecklar vår verksamhet. Du representerar vårt varumärke på marknaden och tar ett stort eget ansvar för offerter, kundavtal och arbetar mot en säljbudget. Samtidigt är du en lagspelare och arbetar nära dina kollegor för att vi skall kunna prestera på topp. "Laget går alltid före jaget."

Din profil

För att trivas i rollen ser vi att du kan försäljning och brinner för att göra affärer. Har du erfarenhet från branschen, bemanning- och/eller rekrytering, inom sälj är det meriterande.

Som person är du nyfiken och har lätt att förstå olika typer av verksamheter. Du drivs av att utifrån kundens behov hitta och utveckla affärsmöjligheter. Det är en stark fördel om du har ett stort nätverk i regionen. Din förmåga att skapa och behålla goda relationer med kunder och kandidater är en framgångsfaktor. Du delar med dig av din kompetens och erfarenhet till dina kollegor och bidrar till en god stämning. Du flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Körkort är ett krav.

Ansökningsförfarande

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Petra Pyk, 011-199466 eller petra.pyk@skill.se. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.

Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skill Rekrytering och Bemanning

Placering

Linköping

Kontaktperson

Petra Pyk

011-19 94 66