Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundansvarig redovisningskonsult med systemintresse

Kundansvarig redovisningskonsult med systemintresse

Göteborg · Göteborg · Ansök senast 14 aug. (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

På Accountor har vi tagit steget till att vara en av Sveriges mest digitaliserade byråer, vilket ger oss och kunderna en säkrare leverans. Nu söker vi dig som är redovisningskonsult och vill vara med på vår resa! Har du ett systemintresse och är en person som tycker om att ligga i framkant när det kommer till digitalisering och tekniska lösningar? Vill du arbeta med internationella kunder och i moderna system? Då tror vi att vi har en tjänst som skulle passa dig perfekt!


Om rollen

Accountors kundföretag finns i många olika branscher, storlekar och länder. Att arbeta som kundansvarig redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till utveckling. Vi arbetar i en modell som heter A+ hybrid, där varje medarbetare inom vissa ramar, själva bestämmer hur vi kombinerar distans- och kontorsarbete utifrån vad som är mest motiverande och effektivt.


Ansvarsområden

Rollen som kundansvarig redovisningskonsult innebär att du tillsammans med teamet ansvarar för en leverans helt i linje med våra kundlöften. I rollen ingår arbete med redovisning såsom avstämning, rapportering till kund och externa parter, analys, månad-, period- och årsbokslut, inkomstdeklarationer och kvalitetssäkring. Du ansvarar för specifika kunduppdrag tillsammans med juniora redovisningskonsulter.


Kvalité och leverans är viktigt och så även din trivsel och möjlighet att jobba flexibelt.

Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Vi sitter i ljusa trevliga lokaler vid Domkyrkan i centrala Göteborg. Teamet du kommer att tillhöra består av ett gäng kompetenta kollegor som gärna svarar på en klurig jobbfråga, utmanar dig på en pingismatch eller tar en glass tillsammans.


Accountor är ett karriärföretag och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Din utveckling och välmående är av största vikt för oss. Därför erbjuder vi dig:

  • Att kostnadsfritt bli auktoriserad redovisningskonsult hos Srf för att stärka din position på marknaden.
  • Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta på distans.
  • Löpande kompetensutveckling i form vår egen moderna digitala utbildningsportal, Eduhouse a+.


Vem är du?

Du är analytisk, ansvarstagande, kommunikativ och vill lämna god kvalité till kunden. För att trivas i rollen bör du ha ett systemintresse och vara orädd att testa nya saker. Du hjälper gärna dina kollegor, delar med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du har förmågan att planera ditt arbete väl, hitta lösningar på problem samt arbeta proaktivt. Rätt personlighet och driv är av största vikt i denna roll och väger tyngre än år av erfarenhet.


Kvalifikationer:

  • Några års erfarenhet av att arbeta med redovisning.
  • Självständigt arbeta med bokslut, upprätta årsredovisningar och skatte-/inkomstdeklarationer.
  • Erfarenhet från konsultbranschen eller koncern med flera bolag.
  • Du har god systemvana och har lätt för digitala processer.
  • Förmågan att tala och skriva på svenska och engelska är ett krav. Kunskaper i finska ses som mycket meriterande.


Om Accountor

Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.


Ansökan

Låter det intressant? Så kul! Vi ser fram emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Jessica Petersson, Talent Acquisition Specialist, jessica.petersson@accountor.se


Mer nyfiken?

Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår webbsida eller lär känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborg

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB

Dela jobbannonsen