Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundansvarig med ansvar för kunder och medarbetare

Städade Hem Sverige AB · Nacka

·

Ansök senast 13 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Städade Hem har nått nya nivåer och behöver nu hjälp. Därför vill vi nu utöka vårt team med en riktigt grym medarbetare som älskar ett varierat arbete.


Du som söker får gärna vara energirik, positiv och social person.


Tjänsten som sådan är väldigt flexibel för dig som vill jobba med oss då det handlar om att utföra nedan nämnda arbetssysslor kombinerat:


- Kundservice

- Schemaläggning

- Ansvara för medarbetare


Ovan nämnda uppgifter är såklart mycket att hantera, men vi är ett härligt team här på kontoret i Nacka Forum som alla hjälps åt med uppgifterna för att få allting att fungera så bra som möjligt.


Tidigare erfarenheter från liknande typer av ovanstående uppgifter är otroligt bra att ha. Men tjänsten som sådan kan läras ut till en person som är nyfiken och driven samt vill utvecklas i sin roll hos oss.


Vi söker helt enkelt dig som är anpassningsbar till nya uppgifter och som har känsla att connecta bra med andra människor.


Du som är anställd på Städade Hem kan utnyttja ett par av nedanstående villkor och en hel del förmåner. Några av våra förmåner är följande:


  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • med mer


Städade Hem är ett privatägt städföretag med säte i Nacka Forum. Vårt huvudsakliga arbetsområde är inom hushållsnära tjänster mot privatpersoner. Utöver detta hjälper vi en rad företag med andra servicetjänster såsom kontorsstädning och bodstädning.


Välkommen att söka dig till ett jobb där du dagligen ser till att vara ansvarig över att allting fungerar bra ute på fältet för våra medarbetare och att våra kunder får den service det förtjänar.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Städade Hem Sverige AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Städade Hem Sverige AB

Ansök via mejl