Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundansvarig IT-konsult

Centric Professionals AB · Örebro · Ansök senast 23 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Du kommer dagligen arbeta med systemförvaltning, säkerhet, konfiguration, administration och kundanpassningar ute hos kunden, och det är du som har den huvudsakliga kontakten med de kunder som du är ansvarig för.

I arbetet ingår även att genomföra behovsanalyser, incidenthantering, utvecklingsarbeten samt att ge förslag på förändringar av IT-miljön. Du förbereder och levererar produkter till kunden samt installerar, kopplar upp och migrerar in klienter. Du hjälper kunden att utveckla IT-system, att nyttja systemen smartare samt instruerar och utbildar kundens personal inom olika program och IT-system vid behov.

Din profil
Du är en bred och kunnig tekniker med några års erfarenhet inom relevant område och som har en god förståelse för IT-infrastruktur. Vi ser gärna att du har arbetat några år som systemadministratör.

Som person är du engagerad och nyfiken med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vi ser även att du är kommunikativ och relationsskapande för att lyckas i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav:

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom relevant område som tex. systemadministratör
  • Microsoft 365 suite och Cloud security services
  • Kommunikationstjänster (SharePoint Online och Teams)
  • Active Directory
  • Nätverkstjänster
  • Virtualisering, Storage och Backup (VMware vSphere, Veeam)
  • B-körkort
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Professionals AB

Placering

Örebro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons