Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundadministrationschef

Mälarenergi AB · Västerås

·

Ansök senast 18 maj (11 dagar kvar)

Mälarenergi söker Kundadministrationschef

Vi söker dig som vill vara med på Mälarenergis resa mot en ännu mer kund- och affärsorienterad verksamhet!

Arbetsbeskrivning

Som chef för vår kundadministration är du chef för en av våra 4 enheter inom avdelningen Kund och Marknadsföring. Enhetens huvudsakliga ansvarsområde är att ansvara för de administrativa delarna i våra kund- och säljprocesser.
Nya omvärlds- och kundkrav gör att enheten står inför en förändringsresa där effektivisering och digitalisering av administrationen blir viktig. Du kommer tillsammans med dina 11 medarbetare arbeta tätt tillsammans med övriga kollegor tvärfunktionellt för att driva utveckling och förbättring, med ökad kundnöjdhet och lönsamhet som fokus.

Din profil

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av kundservice och kundrelationer samt några års ledarerfarenhet. Vi önskar även att du har erfarenhet av att ha arbetat med ständig utveckling och förbättringar. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom relevant område.

För att lyckas i rollen behöver du besitta förmågan att förmedla långsiktiga målbilder och skapa ett klimat i arbetsgruppen som ger förutsättningar för de förflyttningar som behöver göras. Du har ett kundorienterat synsätt och har ett stort intresse av att bevaka trender och utveckling i omvärlden.

Genom driv, engagemang och delaktighet identifierar du mål, strategier och handlingsplaner. Detta med syfte att ge dina medarbetare det bästa förutsättningarna, för att stärka Mälarenergis position på marknaden samt nå aktuella resultat samt tillväxtmål.

Vad erbjuder vi dig!

Mälarenergi är ett företag med ett starkt varumärke och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas. Här har du möjlighet att sätta din prägel och bli en nyckelspelare i affärsområdets framgång.

Du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mälarenergi AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Helene Malmgren

021-395113