Kund- och bokningsansvarig till Ditec Norr

Ditec Norr · Umeå

·

Ansök senast 8 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Som kundmottagare hos oss är ditt primära uppdrag att få våra kunder att känna sig väl bemötta och nöjda i samband med sina besök. Du är en nyckelperson i rollen och kommer vara vårt ansikte utåt gentemot både privat- och företagskunder, i såväl butik som på telefon. Du erbjuder kunderna rådgivning och upprättar kostnadsförslag för bilvårdstjänster. Du håller kontinuerlig kontakt med kunden under hela processen, säkerställer att korrekt arbete blir utfört och att kunden är införstådd med arbetsutföranden och kostnader. Vidare planerar du dagen och veckan för våra bilvårdspecialister och genom att leda och fördela arbetet skapar du ett effektivt flöde på vår station. Då vi är en relativt liten arbetsplats är det en självklarhet att vi hjälper varandra när det behövs.

Din profil

Vi tror att du som söker har erfarenhet av personalplanering, arbetsfördelning och kundvård. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har ett intresse och viss kunskap inom våra tjänster och produkter. Vi ser gärna att du har arbetat i butik i någon form och en god systemvana från bokningssystem eller liknande. B-körkort är ett krav.

I denna tillsättning är dina personliga egenskaper det viktigaste för oss. Du behöver jobba väldigt strukturerat och gillar att hålla ordning och reda. Vidare har du en hög arbetsmoral, är lyhörd och kan bemöta omvärlden med en positiv attityd och ett ödmjukt sätt. Du gillar att arbeta i team och bidrar till en lärande miljö. För att trivas i rollen behöver du brinna för service och uppskatta ett högt arbetstempo där du hanterar många olika typer av ärenden och arbetsuppgifter varje dag.

Vi värdesätter såklart om du har intresse och erfarenhet av våra produkter, men det viktigaste är att du brinner för relationen mellan människor och har en hjälpande approach

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson på tfn 0733512725, eller Emelie Wijk på tfn 0733-51 27 28. Vi arbetar med processen löpande, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 8:e november 2020, via www.clockworkpersonal.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ditec Norr

Placering

Umeå

Kontaktperson

Mattias Adolfsson

0733-351 27 25