Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kulturpedagoger till Musikskolan

Ulricehamns kommun · Ulricehamn · Ansök senast 25 juni

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? I Ulricehamns kommun består sektor lärande av verksamheterna: *Förskola *Grundskola (förskoleklass till årskurs 9) *Tingsholm Som stöd för verksamheterna finns enheten för skolutveckling och stöd. Musikskolan tillhör området Tingsholm och vänder sig till elever i grundskole- och gymnasieåldern. Vi har cirka 500 elever hos oss varje vecka som utöver musik även erbjuds undervisning i teater, foto/film, show med mera. Alla elever har dessutom möjlighet att delta i orkester då vi tycker att det är viktigt för musiker att spela med andra. För läsåret 2021/2022 utökar vi vår verksamhet i syfte att söka upp elever i nya målgrupper för att låta dem prova på aktiviteter som musikskolan erbjuder. Satsningen genomförs som ett projekt under läsåret och finansieras med bidragsmedel från Statens kulturråd. Vi söker nu 2 kulturpedagoger som arbetar med kultur och har erfarenhet av att undervisa och jobba med barn och unga. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Kulturpedagoger finns inom en mängd områden som film och media, drama, dans, muséer, konst, hemslöjd och litteratur. De prioriterar barn och unga i sitt arbete och samarbetar ofta med skolan. Som kulturpedagog på Musikskolan blir du en del i ett arbetslag med uppdrag att söka upp elever i nya målgrupper för att introducera och låta dem prova på musikskolans breda utbud av aktiviteter. Vi följer grundskolans läsårstider och vi har undervisning både på skoltid och på eftermiddag/kvällstid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning och arbetslivserfarenhet av undervisning i show/dans /sång/teater/konst. Vi ser positivt på om du även har en pedagogisk utbildning. Att ha stor bredd och att du kan uttrycka dig i flera konstformer eller flera olika musikinstrument är meriterande för tjänsten. Körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten då undervisning sker både i musikskolans lokaler och i grundskolans lokaler utanför tätorten. Som person har du god förmåga att skapa relationer, så väl med elever som till annan personal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ulricehamns kommun

Placering

Ulricehamn

Kontaktperson

Fredrik Petrini

0766-43 53 61

Dela jobbannonsen

Anmäl annons