Jobbsafari är en del avschibsted logo

Krigsförbandshandläggare till Skaraborgs flygflottilj F 7

Försvarsmakten · Lidköping · Ansök senast 24 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill bli krigsförbandshandläggare (Kf-hl) vid Skaraborgs flygflottilj och delta i utvecklingen av ett av Flygvapnets största krigsförband.

Om enheten

Som krigsförbandshandläggare är Du placerad vid flottiljstaben på Planeringsavdelningen (A58), som består av 14 medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Krigsförbandshandläggaren stödjer C 7.flygflottiljen med att vidmakthålla och utveckla 7.flygflottiljen enligt de mål och förbandsutvecklingsplaner som är fastställda. Kf-hl ansvarar för att sammanhålla de resurser förbandet tilldelas och identifierar tillsammans med ingående förbandsdelar utvecklings-, utbildnings- och resursbehov och tar fram konkreta åtgärder för att dessa ska tillgodoses. Kf-hl sammanhåller krigsförbandsvärderingen för 7.flygflottiljen.

Kvalifikationer
  • Du ska vara anställd i Försvarsmakten
  • B-körkort (manuell)
Meriterande

God kunskap om flygvapnets krigsorganisation och taktik

Personliga egenskaper

Som person är du drivande, initiativtagande, organiserad och strukturerad i ditt arbete. Du ser och upptäcker saker som behöver åtgärdas innan någon annan sett det. Du är lyhörd, stresstålig och har kommunikativ kompetens. Du har lätt för att samarbeta effektivt med andra inom flottiljen och externt då du som krigsförbandshandläggare är en viktig representant för förbandet. För att trivas i rollen är du social, har goda ledaregenskaper och har förmåga att vara flexibel utan att tappa fokus på uppgiften.

Vi ser även att du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund (se www.forsvarsmakten.se).

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: Militär befattning som specialistofficer (OR 8). Vi välkomnar också ansökningar från OF som är kvalificerade och öppna för att byta befälssystem.
Sysselsättningsgrad (hel-deltid): heltid
Arbetsort: Såtenäs
Tillträdesdatum: Snarast enligt överenskommelse

Tjänsten innebär krav på fysisk förmåga, genomförande av tjänsteresor, deltagande i utbildning och övning i krigsorganisationen

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta avdelningschefen Lars Blom, 0510 - 47 75 15, 0702-09 66 77.

Fackliga företrädare:

Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 - 614 400
Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Erling Svensson, tfn 072 - 98 11 659

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-24. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där vi vill att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Försvarsmakten

Placering

Lidköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons