Kreativ Kökschef till Färgstarkt & Extraordinärt Restaurangkoncept

OHANA · Alingsås

·

Ansök senast 1 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en kreativ kökschef som tillsammans med oss kommer få möjligheten att skapa ett nytt modernt restaurangkoncept med hög ambitionsnivå från grunden. OHANA är ett färgstarkt och extraordinärt koncept där vi skapar en helhetsupplevelse för våra gäster. Från extravagant inredning till kreativa kulinariska utsvävningar.


I en stor lokal på 577 kvm fördelat på två våningar i centrala Alingsås kommer OHANA kunna erbjuda sina gäster Lunch, À La Carte, Café, Loungebar & Nattklubb. Premiärdatum är satt till våren 2021.


I rollen som kökschef kommer du tillsammans med vår Culinary Designer Marcus Rohlén skapa och konceptualisera vår meny. Med lång erfarenhet som Head Chef på stjärnkrogar runt om i Europa kommer Marcus vara en stor tillgång i uppstartsprocessen. Marcus kommer även fungera som din högra hand i utvecklandet av kökets strukturer och arbetssätt.


Från öppningsdatum kommer du att ha det fullständiga ansvaret för den dagliga driften med fokus på Lunch & À La Carte. I dina arbetsuppgifter kommer även beställning av råvaror, rekrytering, schemaläggning och övriga personalfrågor att ingå.


Du kommer att ingå i restaurangens ledningsgrupp och ha stort inflytande över verksamhetens vidare utveckling. Denna första enhet kommer fungera som ett ”Proof of Concept” med en tydlig ambition att expandera till fler enheter där du kommer att kunna spela en stor roll i etableringsarbetet.


Utöver en månadslön enligt överenskommelse kommer vi också kunna erbjuda ett attraktivt bonussystem baserat på din & restaurangens prestation. I övrigt avtal enligt kollektivavtal.


Skicka din ansökan med rubriken KÖKSCHEF innehållande CV & Personligt Brev till:


jobb@ohanarestaurang.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OHANA

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Ohana Alingsås AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens KÖKSCHEF i din ansökan