Jobbsafari är en del avschibsted logo

KREATIV CONTENT WRITER FÖR WEBB & SOCIALA MEDIER!

KREATIV CONTENT WRITER FÖR WEBB & SOCIALA MEDIER!

Venture Design AB · Växjö · Ansök senast 28 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Venture Design söker nu en kreativ, driven och fartfylld content writer för webb och sociala medier. I rollen kommer du vara ansvarig för våra sociala medier/hemsidor, vara våra kunders digitala kontaktperson samt utveckla vår verksamhet vad gäller media och kommunikation. I denna roll är det viktigt att du är bra på att få ur dig texter samt har ett öga för färg, form och bild. Arbetet är omväxlande, stimulerande och ställer krav på snabb problemlösningsförmåga. Du kan jobba självständigt med att planera, slutföra och följa upp ditt arbete på ett kvalitetssäkert sätt som driver våra processer framåt. Meriterande om man tidigare jobbat i adobeprogram samt Google/Facebooks marketing platforms.


I rollen:

· Skapa och producera innehåll (texter, bilder, filmer etc) till våra digitala kanaler

  • Arbeta med våra hemsidor vad gäller produktinnehåll, bilder, texter, funktioner/funktionalitet samt utveckling. Typer av content kommer att variera.
  • Utföra enklare fotografering och bildredigering.

· Tjänsten är varierande och du kommer att arbeta med många olika typer av projekt och arbetsuppgifter.

Din bakgrund:

Du är en snabbfotad och jordnära karaktär, tycker om utmaningar och får energi av att vara en lagspelare. Här jobbar du självgående, gillar att arbeta med många projekt samtidigt och är bekväm med korta deadlines. Du är duktig på att skriva, har viss fotokunskap och kan hantera enklare redigeringsprogram. Du söker till en koncern som kommer att satsa stort på detta område framöver och vi hoppas att du vill vara en del av den resan. Ditt driv och din vilja är viktigare än erfarenhet.


Vi erbjuder dig:

Omgående 100% anställning. En chans att ta ett stort steg i din karriär inom marknadsföring. Du kommer ha möjligheten att komma med nya inputs och förslag för att hela tiden utveckla företagets kommunikation och synlighet.

VENTURE DESIGN – MOD OCH NYTÄNK

Vi på Venture Design vill implementera ett innovativt och hållbart tänk för att skapa ett mer aktivt och effektivt företagande. Ett företagande som bland annat tydligt genomsyras av nytänkande, där vi själva både designar, utvecklar, marknadsför och distribuerar möbler med skandinavisk stil och hög prisvärdhet. Teamet på Venture Design är uppbyggt på olika åldrar, erfarenheter och kunskaper. Vi har gått från att omsätta 0 till 300 miljoner på 6 år. Idag har vi över 200 återförsäljare världen över, såväl klassiska möbelbutiker som onlinebaserade företag. Försäljningen sker runt om i hela Skandinavium och ca 20 länder till runt om i Europa. Varje år ser vi till att över 200 000 hem får nya möbler för både inomhus- och utomhusbruk.


Hoppas att du vill prata mer om tjänsten och vad vi kan erbjuda varandra.

Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpandes!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Venture Design AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

Venture Design AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons