Kreativ Barchef till Färgstarkt & Extraordinärt Koncept

OHANA · Alingsås

·

Ansök senast 1 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en kreativ barchef som tillsammans med oss kommer få möjligheten att skapa ett nytt modernt restaurangkoncept med hög ambitionsnivå från grunden. OHANA är ett färgstarkt och extraordinärt koncept där vi skapar en helhetsupplevelse för våra gäster. Från extravagant inredning till kreativa kulinariska utsvävningar.


I en stor lokal på 577 kvm fördelat på två våningar i centrala Alingsås kommer OHANA kunna erbjuda sina gäster Lunch, À La Carte, Café, Loungebar & Nattklubb. Premiärdatum är satt till våren 2021.


I rollen som barchef kommer du tillsammans med oss skapa och konceptualisera vår dryckesmeny med bland annat kreativa cocktails under namnet OHANA Signatures.


Du kommer att ha det fullständiga ansvaret för den dagliga driften med fokus på Loungebar, À La Carte Bar & Nattklubb. I öppningsprocessen kommer du att utveckla strukturer & rutiner för arbetet i baren. Du kommer även ansvara för beställning av råvaror, rekrytering, schemaläggning och övriga personalfrågor som rör din avdelning


Du kommer att ingå i restaurangens ledningsgrupp och ha stort inflytande i verksamhetens vidare utveckling. Denna första enhet kommer fungera som ett ”Proof of Concept” med en tydlig ambition att expandera till fler enheter där du kommer att kunna spela en stor roll i etableringsarbetet.


Du kommer erbjudas en månadslön enligt överenskommelse. Övriga villkor enligt kollektivavtal.


Skicka din ansökan med rubriken BARCHEF innehållande CV & Personligt Brev till:


jobb@ohanarestaurang.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OHANA

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Ohana Alingsås AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens BARCHEF i din ansökan