Kranbilschaufför

Mark & Grund i Vännäs AB · Vännäs

·

Ansök senast 7 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Mark & Grund söker nu en serviceinriktad och engagerad lastbilschaufför till vår lastväxlare med kran. Vi är ett familjeföretag som vuxit mycket de senaste åren, trots detta genomsyras företaget av en familjär känsla och det vill vi bevara. Vi hoppas att du kan vara den rätta för oss. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

I tjänsten som kranbilsförare kommer du att transportera mycket material och maskiner till och från våra arbetsplatser. Arbete kommer därför att utföras både med och utan kran.

Kvalifikationer

I den aktuella tjänsten krävs det att du har CE-kort och YKB-utbildning. Utbildningsbevis för fordonsmonterad kran och tidigare erfarenheter från yrket är meriterande då arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och därmed ta ett stort eget ansvar. Att kunna svenska i tal och skrift är också ett krav.

Som person är du positiv, bidrar till en god gemenskap och har bra servicemedvetenhet då arbetet innefattar kundkontakt. Du tycker om problemlösning och strävar efter att gemensamt nå framgång. Att prioritera, planera, arbeta strukturerat och effektivt är några egenskaper som också krävs för arbetet. Du tvekar inte på att komma med förbättringsförslag om saker kan genomföras bättre, effektivare och säkrare.

Omfattning och tillträde

Tjänsten är en heltidsanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Lönesättning enligt gällande kollektivavtal.

Arbetet utförs i Umeå med omnejd.

Ansökan

Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till Therese Englund. Du hittar hennes kontaktuppgifter nedan. Märk din ansökan med "Kranbilschaufför".

Urval sker löpande. Ansök därför redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mark & Grund i Vännäs AB

Placering

Vännäs

Kontaktperson

Mark & Grund i Vännäs AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kranbilschaufför i din ansökan