Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kranbilschaufför till NY Merca Kranväxlare i Norrort

Kranbilschaufför till NY Merca Kranväxlare i Norrort

Powerbuild nordic AB · Upplands-Bro · Ansök senast 1 juli (91 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kranbilschaufför. i din ansökan

Powerbuild nordic AB söker en driven, skötsam och duktig kollega till våran kranväxlare. Vi jobbar med kranbilstransporter, lastväxlartransporter, trädgårdsanläggning, bygg, avancerad trädfällning och utbildning. Vi har två stora företagskunder som vi jobbar åt till 80% av tiden, resten av tiden jobbar vi åt privata villa kunder eller åt mindre företag. Vi arbetar oftast i Sollentuna. Danderyd, Täby, Järfälla, Upplands-bro. Norrort för det mesta men även söder om Sthlm.

Kranbilen är helt ny, uttagen 2022-11-03 och är en tridem, 530hk Mercedes Arocs (3253) med Palfinger 34tm kran+6tm jibb och 17ton Palfinger växlare. 450L skopa med avtagbara gavlar. Väldigt fin att köra och arbeta med. Vi vill alltid leverera den bästa arbetsmiljön och den säkraste arbetsmiljön till våra medarbetare, något som är företags sigill. Vi ser alltid till att de finns en dialog om säkerheten på företaget. Denna bil har aktiv nödbroms för gångtrafikanter och cyklister.

Idag har vi en förare som kör en likadan bil som du kommer att köra, så du kommer få en gedigen backup på allt vad de gäller bilen och få tips och råd på de mesta rådande körningar, lastning, lossning och allt som rör arbetet.

Vem söker vi?

Vi söker en skötsam, grundlig, händig medarbetare som gärna har kört kranbil, kranväxlare med skopa eller jibb tidigare och som inte är rädd för att mecka lite. Med mecka lite menar vi enklare arbete som att byta lampor, torkarblad, montera jibb och skopa. Kanske byta slang om en slang går av etc. Inga arbeten som rör garanti eller CE märkning sker av företagets anställda.

Vi ser gärna att du har ett motorintresse, bygg intresserad, mekanik intresserad eller är teknikintresserad då det är vad jobbet har att erbjuda, allt i ett.

Har du CE är det bra men är inget måste då vi bara har ett släp. Vill ni senare ta CE kan vi hjälpa er med detta då vi har plats vi kan övningsköra med släp.

Har du motorsågskörkort och erfarenhet av trädfällning kommer du hamna högst upp på listan över sökande som är intressanta då vi jobbar mycket med kranbilen vid trädfällning. Vi har även såg till kranen.

Bo gärna på norra sidan Stockholm så vi har nära till lastbilen då den står och utgår från Upplands-bro.

Kommunikation är A och O så var god och lämna in en ansökan via mail så hör vi av oss. Vi brukar svara på alla ansökningar.


Ha en fortsatt bra dag. MVH Daniel/VD

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Powerbuild nordic AB

Placering

Upplands-Bro

Kontaktperson

Powerbuild nordic AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kranbilschaufför. i din ansökan

Dela jobbannonsen