Jobbsafari är en del avschibsted logo

Korrekturläsare/SEO-skribent

INF Company AB · Höganäs · Ansök senast 30 nov. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi får dagligen in ett stort antal nya produkttexter som är i behov av korrekturläsning och språkgranskning och söker därför en ny kollega som kan förstärka vårt team. Utifrån en maskinöversatt text granskar och förbättrar du texten med fokus på SEO för en ökad synlighet.

Det är viktigt att du har lätt för att ta till dig information och skriva målgruppsanpassat för mycket varierande typer av produkter. Oavsett om det är elektronikprylar, skönhetsprodukter eller husdjurstillbehör sätter du dig snabbt in i vad som behöver skrivas för att just den produkten skall sälja.

Du är både noggrann och snabb och det är en förutsättning att du behärskar både det svenska och engelska språket till fullo, att du kan skriva utifrån ett SEO-perspektiv samt att du tycker det är kul att dagligen arbeta med att förbättra produkttexter. Samtidigt är du tekniskt kunnig med en god datorvana och du lär dig snabbt att arbeta i nya system.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har ett driv och viljan att utvecklas.

Tjänsten är placerad i Höganäs. Det är en heltidstjänst och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Om oss

INF Company AB säljer produkter i både Skandinavien och övriga Europa via egna hemsidor samt på olika digitala marknadsplatser. Vi siktar på att fortsätta växa de kommande åren och det kommer att finnas intressanta utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Sökord: korrekturläsare, proofreader, skribent, content

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

INF Company AB

Placering

Höganäs

Kontaktperson

INF Company AB

Dela jobbannonsen