Jobbsafari är en del avschibsted logo

Koordinator tjänst deltid i Skellefteå med omnejd

Inmost Invest AB · Skellefteå · Ansök senast 30 apr. (12 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Platskoordinator i din ansökan

Är du en strukturerad person som älskar service och har förmågan att få människor att trivas i nya miljöer? Då kanske just du är vår nya kollega! Just nu söker vi en Platskoordinator i Skellefteå.

Om Home Away Hospitality (Inmost Invest)

Home Away Hospitality är ett nytt affärsområde under Inmost Investment Group som erbjuder boenden till kvalificerade arbetare och konsulter i Västerbotten.

Just nu expanderar vi i Skellefteå med ett stort kontrakt och hjälper företag som jobbar i området.

Om rollen

Vi söker dig som i rollen som Platskoordinator och tjänster innefattar att ansvara för gästernas första intryck till våra boenden. I din roll leder du arbetet med incheckning av gästerna som anländer till Skellefteå samt bidrar till gästernas upplevelse vid deras ankomst.

I rollen ingår följande ansvar och huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Platskoordinator har du ansvar för att koordinera med vår verksamhetschef i Stockholm för att besöka, kvalitetssäkra samt rekrytera boenden i Skellefteå genom att gå på visningar, träffa fastighetsägare och utvärdera boenden utifrån verksamhetens krav.

Inför när gästerna anländer till Skellefteå säkerställer du att boendet är i strålande skick och avtalade möbler och förnödenheter finns på plats.

Vid gästernas ankomst, möter du upp dem på flygplats, buss- eller tågterminalen och checkar in dem genom att tilldela rum i boendet, samlar in kvittenser från gästerna, samt informerar om rådande husregler och annan viktig information.

Under säsongen förekommer löpande arbete som assisterande operativ support för att besöka boendena för kontroller, samt besöka samarbetspartner som erbjuder servicetjänster till verksamheten och research för att hitta nya samarbetspartner.

Utöver detta har du hand om eventuella önskemål och frågor från gästerna som berör boendet vilket kräver koordinering med fastighetsförvaltaren och/eller samarbetspartners i Skellefteå.

Arbetstiderna är varierande, kvälls- och helgarbete kan förekomma i samband med inbokade visningar och ankomster. Majoriteten är däremot förlagd till dagtid under vardagar.

Om dig

Som Platskoordinator läggs stor vikt vid ditt bemötande och service. Som person är du därför service-minded, tydlig, strukturerad, noggrann och samtidigt duktig på att få människor att trivas. Det är också en stor fördel om du är händig och inte tvekar inför att skruva upp värmen i huset eller starta om routern om internet laggar.

Du har lätt för att uttrycka dig samt talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska. Tjänsten förutsätter att du har körkort och tillgång till bil. Inmost Invest strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet detta medför.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en deltidstjänst där du har stor flexibilitet i ditt arbete. Du kommer vara en del i en framåtlutad organisation som andas mod och entreprenörskap i ett klimat som är samarbetsinriktat och bygger på tillit till varandra.

Tjänsten är en deltidstjänst med planerat tillträde snarast möjligt. Befattningen är en del av organisationen inom Home Away Hospitality med arbetsplats i Skellefteå.

Din ansökan

Skicka din ansökan till marcus@inmostinvest.com och ange ’Platskoordinator’ i ämnesraden.

Sista ansökningsdag: 30 april 2024. Då vi rekryterar löpande kan tjänsten tillsättas före sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Inmost Invest AB

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Inmost Invest AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Platskoordinator i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons